Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Orta & Güney Afrika Turları » GÜNEY AFRİKA & MAURİTİUS TURU
Exclusive
GÜNEY AFRİKA & MAURİTİUS TURU

GÜNEY AFRİKA & MAURİTİUS TURU

Cape Town (3) – Pilanesberg (1) – Johannesbrug (1) – Mauritius (4)
Tarihler: 18 Ocak 2025
Günler: 9 Gece 10 Gün
3890 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                  İSTANBUL – CAPE TOWN 

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor.  İstanbul havaalanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde buluşarak, check-in işlemlerimizi tamamlıyor ve sonrasında ise Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile Cape Town’a uçuyoruz.  Yaklaşık 13 saat sürecek yolculuğumuzun ardından Cape Town’a varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından şehir merkezine transfer oluyoruz. Yapılacak olan panoramik şehir turunda Adderly Caddesi, Riebeck Heykeli, Ümit Kalesi, Company Gardens, Parlamento, Long Street gibi şehrin turistik ve tarihi yerleri görülecektir. Tur bitimi otele transfer. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

    2. Gün                 CAPE TOWN  – MASA DAĞI

    Kahvaltının ardından Masa dağını ve  üzüm bağları ile ünlü Stellenbosh kasabasını gezmek üzere yola çıkıyoruz. Öğle yemeğimizi lokal bir restoranda turumuz sırasında alacağız. Turumuzun bitiminde otelimize transferimizi gerçekleştiriyoruz.  Geceleme otelimizde.

    3. Gün                 CAPETOWN – ÜMİT BURNU YARIMADASI

    Otelinizden sabah kahvaltısının ardından hareket ile Bantry Bay, Camps Bay ve Llandudno Bölgelerinden geçip balıkçı kasabası olan Hout Bay’a varıyoruz. Buradan tekne ile açılarak ilk önce Duiker Adasındaki Cape kürklü fokları görüyoruz. Ardından Chapmans Peak ya da Constantia Nek’den geçerek, Simons Town yakınındaki Boulders Beach’te Afrika Penguenlerini görüyoruz. Deniz kenarında lokal bir restoranda öğle yemeğinden sonra Afrika’nın en güneybatı köşesi olan Bartholemios Diaz’ın keşfettiği Ümit Burnu ve Cape Point’te füniküler ile çıkılan dünyanın en yüksek deniz fenerini görüyoruz. Daha sonra farklı sahil kasabalarından geçerek Cape Town’a dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

    4. Gün                 CAPE TOWN – JOHANNESBURG – PİLANESBERG

    Kahvaltının ardından havaalanına transfer. Yerel havayolları ile Johannesburg’a uçuyoruz. Varışımızın ardından havalimanında bizi bekleyen otobüsümüz ile Pilanesberg’e doğru yola çıkacağız. Burada lodgeumuza yerleşiyor ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama Lodge’umuzda.

    5. Gün                 PİLANESBERG – JOHANNESBURG  

    Sabahın erken saatlerinde gün doğumu safarimizi düzenleyeceğiz. Safari gezimizde doğal tabiatın içinde unutulmaz anılarla dolu, eşsiz saatler geçirme fırsatına sahip olacağız. Pilanesberg National Park’da dağların arasında volkanik oluşumlu doğal bir tabiat ortamında yaşayan çeşitli vahşi hayvanların günlük yaşantısına tanık oluyoruz. Gezimiz süresince Big Five olarak tanımlanan aslan, leopar, fil, buffalo ve hippolari ayrıca 350 kuş türü, 65 sürüngen ve yüzlerce değişik hayvan çeşidini görme imkânı yakalayacağız;  safarinin ardından kahvaltımızı almak üzere lodgeumuza geri dönüyoruz. Kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte buluşuyor ve Johannesburg’a gitmek üzere Pilanesberg bölgesinden ayrılıyoruz. Johannesburg’a varışımızla yapılacak şehir turumuz esnasında şehir merkezi olan Houghton, Güney Afrika’nın simgesi olan ve verdiği özgürlük mücadelesi ile tarihe geçen Nelson Mandela’nın evi, Sandton göreceğimiz yerler arasında olacak. Tur bitimi dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Konaklama otelimizde.

    6. Gün                 JOHANNESBURG- MAURİTİUS

    Kahvaltının ardından otelin önünde bizi bekleyen otobüsümüz ile Johanessburg’a havalimanına transfer oluyoruz. Bagaj ve check-in işlemlerinin ardından Mauritius’a uçuyoruz. Varışımızın ardından otelimize transfer oluyoruz. Akşam yemeğimizi havalimanına yakın yerel bir restoranda aldıktan sonra otelimize geçeceğiz. Konaklama otelimizde.

    7. Gün                 MAURİTİUS

    Kahvaltının ardından tam gün bu güzel adada serbest zaman. Deniz, kum güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    8. Gün                 MAURİTİUS

    Kahvaltının ardından tam gün bu güzel adada serbest zaman. Deniz, kum güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    9. Gün                 MAURİTİUS

    Kahvaltının ardından tam gün bu güzel adada serbest zaman. Deniz, kum güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    10. Gün                              MAURİTİUS- İSTANBUL

    Kahvaltının ardından yapılacak şehir turumuz esnasında şehir merkezini gezeceğiz ardından havalimanına transfer oluyoruz.  Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuş. Gecemiz uçakta geçiyor.

    11. Gün                              İSTANBUL

    Sabahın ilk saatlerinde İstanbul havalimanına varıyoruz. Turumuz önceden vermiş olduğunuz adrese yapılacak kişiye özel transferiniz ile son buluyor.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • NOT:

    *Yukarıda belirtilen uçuş saatleri Türk Havayolları ve diğer yerel taşıyıcılardan alınmıştır. Uçak saatlerine gelebilecek herhangi bir değişiklikten, uçak iptalinden, uçağın teknik aksaklıklarından dolayı ortaya çıkabilecek rötarlardan, yolcunun iç hat uçuşlarını kaçırmasından kaynaklanan aksaklık veya doğabilecek problemlerden acentamız kesinlikle sorumlu tutulamaz.

    *Programda belirtilen ve iç hatlarda uçulacak olan havayolunun / havayollarının yerine başka bir yerel taşıyıcı / taşıyıcılar ile uçulabilir. Dolayısıyla aktarma noktaları ve saatleri değişkenlik gösterebilir.

    *ACENTANIZ gerekli gördüğü durumlarda haber vermeksizin programın içeriğini bozmadan şehirlerin programdaki sırasını ve uçulacak olan ana havayolunu değiştirebilir.

    *Turumuzun gerçekleşebilmesi için en az 15 kişinin katılımına ihtiyaç vardır. (Gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ACENTANIZ yukarıda belirtilen programı iptal etme hakkına sahiptir ve yolcularına para iadesi yapar)

    *Ekstra turlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleştirilebilir. 10 kişiden daha az katılımlarda rehberiniz sizlere gerekli fiyat ayarlamasını yapıp bildirecektir.

    *Panoramik şehir turları herhangi bir müze veya ören yeri girişi içermez.

    *Tur kalkmadan 3 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri ve saatini büromuzdan teyid ediniz.

    *Otellere check-in saati 14:00, check-out ise 11:00 ila 12:00 arasıdır.

    *Programda belirtilen ve fiyatlarımıza dahil olan akşam yemekleri otel dışında yerel restoranlarda da alınabilir. Yemekler set menü şeklindedir.

    *Otellerde 3’lü odaların standardı diğer iki kişilik odaların standardı ve ebatları ile genelde aynıdır. Dolayısıyla 3 yetişkin veya 2 yetişkin + 1 çocuğun (ek yataklı) aynı odada kalması bazı otellerde konforunuzu etkileyebilir. Üç kişilik odanın konforu veya ebadından ötürü oluşabilecek herhangi bir şikayetten veya sorundan ACENTANIZ veya ACENTANIZ rehberi sorumlu değildir. (Ayrıca çoğu otel 3 Yetişkin (triple) kabul etmemektedir. Bazı oteller 12 yaş altı çocukların aileleri ile kalmalarına müsaade etmekte, ilave yataklar diğerlerinden farklı (açılır kanepe tipi) olmaktadır.

    *Seyahat edeceğiniz ülke kendi yerel para birimini kullanmaktadır ve konvörtıbl değildir. Dolayısıyla seyahat öncesinde bu para birimlerini Türkiye’de ki banka veya döviz bürolarından tedarik edemezsiniz. Bunun için yanınızda ABD Doları veya EURO götürmenizi tavsiye ederiz.

    *Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 30 kg ile sınırlıdır. (LÜTFEN BU DETAYI TUR KALKMADAN ÖNCE ACENTANIZ İLE TEKRAR TEYİD EDİNİZ. ZİRA HAVAYOLLARI VALİZ TAŞIMA KURALLARINI ÇOK SIK SURETTE VE HABER VERMEDEN DEĞİŞTİRMEKTEDİRLER)  İç hat uçuşlarında bu ağırlık 15 kg ye kadar düşebilir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ödenecek ekstra bagaj ücretinden ACENTANIZ ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir. Uçak içerisine özellikle kişi başına bir parça eşya alabilirsiniz. Bunun ebadı yukarıda belirtildiği gibi olup en fazla 5 ila 7 kg olabilir.

    *Seyahatiniz esnasında şayet cep telefonlarınız yurt dışı görüşmelere açık ise kullanabilirsiniz.

    *Bu seyahate iştirak edecek olan her yolcunun pasaport temdit süresinin en az 9 ay ve en az “4 boş vize sayfası” olması gerekmektedir.

    *Bu seyahatiniz için sıtma ilacı almanızı tavsiye ederiz. Bu bir zorunluluk değildir, sadece tavsiye niteliğindedir.

    *Bu programa rezervasyon yaptıracağınız zaman pasaportunuzda yazılı olan isminizi açık olarak kayıt görevlisine pasaport numaranız, pasaport alış tarihiniz ve temdit süreniz ile birlikte lütfen bildiriniz. Havalimanında check-in esnasında isimden kaynaklanan herhangi bir problemde ACENTANIZ kesinlikle sorumlu değildir. Bilet kesildikten sonra ister iç hat ister dış hat olsun isim değişikliği kesinlikle yapılamaz. Kesilen yeni biletin meblağı seyahat eden yolcuya rücu eder.

    *Seyahatiniz esnasında yanınızda mutlaka bir yağmurluk, bir hırka veya bir kazak bulundurmanızı önemle tavsiye ederiz. Çünkü kapalı mekanların çoğunda kuvvetli bir klima sistemi mevcut olmakla beraber, yapacağınız uzun uçak yolculuğu esnasında da bu tarz giyecekler oldukça işinize yarayacaktır. (Yanınıza kesinlikle mayo, terlik, bol miktarda tişört, bermuda, rahat yürüyebileceğiniz bir çift altı lastik ayakkabı ve yağmurluk alınız).

    *Yurt dışı çıkışında gümrük ve pasaport engeli olan yolculara seyahate iştirak edemedikleri takdirde hiçbir ücret iadesi yapılmaz.

    *Kredi Kartları, Banka Kartları ve Havayolu mensuplarının (emekli havayolcular dahil) kestirmiş oldukları biletler ACENTANIZ’u kesinlikle bağlamaz. Program veya tarih değişikliğinde kredi kartı, banka kartı, puanlar la kesilen veya pass biletler ile uçacak olan yolcuların yanan biletlerinden ACENTANIZ sorumlu tutulamaz. Bu şartları yolcu tura kayıt olurken kabul etmiş sayılır.

    *Dünyadaki petrol krizinden ötürü artan petrol fiyatları yüzünden tüm uluslararası uçuş yapan IATA statüsündeki havayolları bu artışları fuel surcharge adı altında yolcularından talep etmektedir. Günden güne değişen petrol varil fiyatları maalesef siz sayın yolcularımıza zamlı olarak yansıtılmaktadır. Havalimanı vergisi adı altında sizlerden tahsil edilen fuel surcharge adı altındaki fark tamamen havayollarına ödenen net rakamlardan ibarettir. Bu konuda ACENTANIZ un herhangi bir kazancı söz konusu değildir. Havayolunun biletine gelecek vergi, sigorta vb. artışlar aynı oranda misafirlerimize yansıtılacaktır.

  • FİYATLANDIRMA

    UÇUŞ DETAYLARI

    KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

    18 – 28 Ocak 2025

    3.890 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 19 Ocak Pazar  saat: 23.00

      18 Ocak  TK 44      İstanbul (IST)  01.55 -   Cape Town (CPT)  12.00

      27 Ocak  TK  177  Mauritius (MRU)  20.35 – İstanbul (IST) 05:40  (İst’e varış 28 Ocak  )

      SINGLE Oda Farkı :

    + 950 USD

     

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

      *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.

Misafir Yorumları

yorumlarGÖNÜL ÖNER

Golden Bay ile,
6 veya 7 tura katıldım, Baltık turundan yeni döndüm. Ankara'da Golden Bay de Barış Çağıran bey sayesinde, bu turları alıp, sorunsuz ve zevkli gezilere katıldık.

Gönül ÖNER

yorumlarBEYZA TUNCAY

Çok kaliteli bir tur organisyonuher seferinde mutlu olduk.

Beyza TUNCAY

yorumlarŞULE ŞAHİN

Çok değerli Mülkiye mezunları ve sevgili katılımcılar, bir ODTÜlü olarak bu gezide sizleri tanıdığım ve yepyeni dostlar edindiğim İçin çok mutluyum. Başta Tuğrul bey ve Golden Bay olmak üzere herkese bu güzel gezi icin çok teşekkür ediyorum. Sonraki gezilerde sağlıkla görüşmek dileğiyle çok sevgiler

Şule ŞAHİN

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Mesafeli Satış Sözleşmesi | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim