Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Orta & Güney Afrika Turları » GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ
Premium
GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ

GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ

Cape Town (3) (Ümit Burnu, Stellenbosch, Houtbay) - Pilanesberg (1) (Safari & Aslan parkı) / Johannesburg (1) Lesedi Köyü)
Tarihler: 24 Ocak 2025
Günler: 7 Gece 8 Gün
2699 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 24 OCAK 2025 CUMA: İSTANBUL / DOHA / CAPE TOWN

    İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali GOLDEN BAY TOUR kontuarı önünde saat 17:30’da buluşma. GOLDEN BAY TOUR rehberinin misafirlerimize gerekli evrak ve seyahat belgelerini vermesinin ardından, sırasıyla check-in, pasaport ve gümrük işlemleri yapılacaktır. Ardından Qatar Havayolları’na ait QR1369 nolu sefer ile saat 20:05’de Doha’ya hareket. Burada yapılacak kısa aktarmanın ardından kıtanın en ucundaki en büyük şehir olan Cape Town’a hareket. Geceleme uçakta.

    25 OCAK 2025 CUMARTESİ: CAPE TOWN

    Yerel saat ile 10:30’da varış. Havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile otelimize gitmeden evvel ünlü Masa Dağına çıkacağız. (Hava şartları müsait olduğu takdirde Teleferik ile çıkış – bu dağa çıkış için havanın açık ve bulutsuz olması gerekmektedir.) Odaların dağılımından sonra dinlenmek için serbest zaman. Dileyenler Cape Town’un en canlı ve en önemli bölgesi olan Victoria & Alfred’e gidip alışveriş yapabilir ya da burada bulunan barlarda içkilerinizi yudumlayıp okyanus manzarasını seyredebilirsiniz. Bu akşam ‘Hoş geldin’ yemeğimizi yerel bir restoranda alacağız. Geceleme otelimizde. Geceleme otelimizde.   

    26 OCAK 2025 PAZAR: CAPE TOWN (STELLENBOSCH & VINEYARDS)

    Sabah alınacak açık büfe kahvaltıdan sonra Cape Town şehrini tanıtan panoramik bir tur yapacağız. Bu turumuz esnasında Masa Dağı, Bartolomeus Heykeli, Company Gardens, Jan Van Ribbeck Heykeli, Saint George Katedrali, Malay Mahallesi göreceğimiz yerler. Ardından dünyanın hatırı sayılır şarap üreticilerinden biri olan Güney Afrika Cumhuriyeti’nin en özel bağlarını ve bununla birlikte Hollanda’lı göçmenlerin hala o eski gelenek ve görenekleri ile yaşadıkları Stellenbosch’u ziyaret edeceğiz (öğle yemeği bu tura dahildir). Yüzyıllardır şarap yolu diye de adlandırılan bu turda çok ucuza çok kaliteli hediyelik şaraplar satın alabilirsiniz. Ayrıca vaktimiz kaldığı takdirde Spier’de Afrika Kartallarını gözlemleyebileceğimiz bir kuş Rehabilitasyon merkezini de ziyaret edeceğiz. Geceleme otelimizde.

    27 OCAK 2025 PAZARTESİ: CAPE TOWN (ÜMİT BURNU)

    Sabah alınacak açık büfe kahvaltıdan sonra fokların yaşadığı Houtbay Adası, ünlü Chapmans Tepeleri ve Atlantik Okyanusu ile Hint Okyanusu’nun birleştiği nokta olan ünlü denizci, kâşif Vasco de Gama’nın geçtiği Ümit Burnu turunu yapmak üzere yola çıkacağız. Bu turda ayrıca Cape Point’teki dünyanın en yüksek fenerini ve Boulders Beach’teki penguenleri göreceksiniz. Öğle yemeği dahil olan bu turumuzda yemeği deniz kenarında yerel bir restoranda açık havada alacağız. Ardından Ümit Burnu ve Cape Point’te füniküler ile dünyanın en yüksek feneri görülecektir. Turumuzun ardından otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.       

    28 OCAK 2025 SALI: CAPE TOWN / PİLANESBERG (SAFARİ)

    Sabah erken saatte havalimanına transfer. Check-in işlemlerinden sonra yerel havayollarına ait sefer ile saat 10:05’de Johannesburg Lanseria havalimanına uçuyoruz. Havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ile Pilanesberg’e doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde Aslan Parkını ziyaret edecek ve yavru aslanları görme ve besleme şansı yakalayacağız. Ardından Lodge’umuza yerleşme ve dinlenmek için serbest zaman. Geceleme lodge’umuzda.

    29 OCAK 2025 ÇARŞAMBA: PİLANESBERG (SAFARİ) / JOHANNESBURG

    Sabah erkenden saatte Pilanesberg Milli parkında açık araçla yapacağımız yaklaşık 2 - 3 saatlik safari için hareket edeceğiz. (Pilanesberg Milli Parkı 2005 senesinde Dünya Turizm Örgütü tarafından Güney Afrika Cumhuriyeti’nin en iyi Safari Parkı seçilmiştir.) Safari sırasında kendi doğal yaşamları içerisinde 5 büyükler diye adlandırılan aslan, leopar, fil, gergedan, bufalo’yu ve ayrıca zebra, zürafa, antilop gibi 54 farklı memeli türünü kendi doğal alanlarında beslenirken görme şansımız olacak. Ardından otelimize dönüş ve kahvaltı sonrası Güney Afrika Cumhuriyeti’nin en kozmopolit, en modern ve en büyük şehri Johannesburg’a hareket. Yol üzerinde Lesedi Kültürel Köyü’nü ziyaret edeceğiz. Bu tema köyde, Güney Afrika bozkırlarında yaşayan kabilelerin gelenekleri ve yaşam tarzları hakkında gösteriler izleyip yaşam alanlarını gezebileceğiz. Zulu’ların savaş mızrakları ve samimi kulübeleri, Xhosa’ların mükemmel örülmüş çatıları ve kendilerine özgü beyaz battaniyeleri, Pedi kabilesinin ritmik davul ve ıslıkları, Basotho’ların koni şeklindeki kasketleri, kalın ve renkli battaniyeleri, Nbedele’lerin rengarenk evleri görülecekler arasında. Barbekü alacağımız öğle yemeğimizin ardından kabilelere özgü eşyaların bulunduğu mağazadan alışveriş fırsatımız da olacak. Tur bitiminde Johannesburg’a devam edeceğiz. Otelimize varışın ardından dinlenmek için serbest zaman. Akşam yemeğini yerel bir restoranda alacağız. Geceleme otelimizde.

    30 OCAK 2025 PERŞEMBE: JOHANNESBURG / DOHA / İSTANBUL

    Sabah kahvaltısının ardından şehri tanıtan panoramik bir tur yapacağız. (Otelden ayrılmadan evvel odaların boşaltılması gerekmektedir.) Bu turumuz esnasında Houghton, Rosebank, Sandton ve Nelson Mandela’nın evi (panoramik olarak görülecektir) göreceğimiz yerlerden bazıları. Daha sonra havalimanına transfer. Check-in, pasaport ve gümrük kontrollerinden sonra Qatar Havayollarına ait sefer ile 19:50’da İstanbul’a hareket ve geceleme uçakta ve geceleme uçakta.          

    31 OCAK 2025 CUMA: DOHA / İSTANBUL

    Yerel saat ile 05:20’de Doha’ya varış ve burada yapılacak aktarmanın ardından İstanbul’a devam ediyoruz ve yerel saat ile 12:20’de İstanbul’a varış. Turumuzun sonu.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • NOT:

    *Yukarıda belirtilen uçuş saatleri Türk Havayolları ve diğer yerel taşıyıcılardan alınmıştır. Uçak saatlerine gelebilecek herhangi bir değişiklikten, uçak iptalinden, uçağın teknik aksaklıklarından dolayı ortaya çıkabilecek rötarlardan, yolcunun iç hat uçuşlarını kaçırmasından kaynaklanan aksaklık veya doğabilecek problemlerden acentamız kesinlikle sorumlu tutulamaz.

    *Programda belirtilen ve iç hatlarda uçulacak olan havayolunun / havayollarının yerine başka bir yerel taşıyıcı / taşıyıcılar ile uçulabilir. Dolayısıyla aktarma noktaları ve saatleri değişkenlik gösterebilir.

    *GOLDEN BAY TOUR gerekli gördüğü durumlarda haber vermeksizin programın içeriğini bozmadan şehirlerin programdaki sırasını ve uçulacak olan ana havayolunu değiştirebilir.

    *Turumuzun gerçekleşebilmesi için en az 15 kişinin katılımına ihtiyaç vardır. (Gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde GOLDEN BAY TOUR yukarıda belirtilen programı iptal etme hakkına sahiptir ve yolcularına para iadesi yapar)

    *Ekstra turlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleştirilebilir. 10 kişiden daha az katılımlarda rehberiniz sizlere gerekli fiyat ayarlamasını yapıp bildirecektir.

    *Panoramik şehir turları herhangi bir müze veya ören yeri girişi içermez.

    *Tur kalkmadan 3 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri ve saatini büromuzdan teyid ediniz.

    *Otellere check-in saati 14:00, check-out ise 11:00 ila 12:00 arasıdır.

    *Programda belirtilen ve fiyatlarımıza dahil olan akşam yemekleri otel dışında yerel restoranlarda da alınabilir. Yemekler set menü şeklindedir.

    *Otellerde 3’lü odaların standardı diğer iki kişilik odaların standardı ve ebatları ile genelde aynıdır. Dolayısıyla 3 yetişkin veya 2 yetişkin + 1 çocuğun (ek yataklı) aynı odada kalması bazı otellerde konforunuzu etkileyebilir. Üç kişilik odanın konforu veya ebadından ötürü oluşabilecek herhangi bir şikayetten veya sorundan GOLDEN BAY TOUR veya GOLDEN BAY TOUR rehberi sorumlu değildir. (Ayrıca çoğu otel 3 Yetişkin (triple) kabul etmemektedir. Bazı oteller 12 yaş altı çocukların aileleri ile kalmalarına müsaade etmekte, ilave yataklar diğerlerinden farklı (açılır kanepe tipi) olmaktadır.

    *Seyahat edeceğiniz ülke kendi yerel para birimini kullanmaktadır ve konvörtıbl değildir. Dolayısıyla seyahat öncesinde bu para birimlerini Türkiye’de ki banka veya döviz bürolarından tedarik edemezsiniz. Bunun için yanınızda ABD Doları veya EURO götürmenizi tavsiye ederiz.

    *Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 30 kg ile sınırlıdır. (LÜTFEN BU DETAYI TUR KALKMADAN ÖNCE GOLDEN BAY TOUR İLE TEKRAR TEYİD EDİNİZ. ZİRA HAVAYOLLARI VALİZ TAŞIMA KURALLARINI ÇOK SIK SURETTE VE HABER VERMEDEN DEĞİŞTİRMEKTEDİRLER)  İç hat uçuşlarında bu ağırlık 15 kg ye kadar düşebilir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ödenecek ekstra bagaj ücretinden GOLDEN BAY TOUR ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir. Uçak içerisine özellikle kişi başına bir parça eşya alabilirsiniz. Bunun ebadı yukarıda belirtildiği gibi olup en fazla 5 ila 7 kg olabilir.

    *Seyahatiniz esnasında şayet cep telefonlarınız yurt dışı görüşmelere açık ise kullanabilirsiniz.

    *Bu seyahate iştirak edecek olan her yolcunun pasaport temdit süresinin en az 9 ay ve en az “2 boş vize sayfası” olması gerekmektedir.

    *Bu seyahatiniz için sıtma ilacı almanızı tavsiye ederiz. Bu bir zorunluluk değildir, sadece tavsiye niteliğindedir.

    *Bu programa rezervasyon yaptıracağınız zaman pasaportunuzda yazılı olan isminizi açık olarak kayıt görevlisine pasaport numaranız, pasaport alış tarihiniz ve temdit süreniz ile birlikte lütfen bildiriniz. Havalimanında check-in esnasında isimden kaynaklanan herhangi bir problemde GOLDEN BAY TOUR kesinlikle sorumlu değildir. Bilet kesildikten sonra ister iç hat ister dış hat olsun isim değişikliği kesinlikle yapılamaz. Kesilen yeni biletin meblağı seyahat eden yolcuya rücu eder.

    *Seyahatiniz esnasında yanınızda mutlaka bir yağmurluk, bir hırka veya bir kazak bulundurmanızı önemle tavsiye ederiz. Çünkü kapalı mekanların çoğunda kuvvetli bir klima sistemi mevcut olmakla beraber, yapacağınız uzun uçak yolculuğu esnasında da bu tarz giyecekler oldukça işinize yarayacaktır. (Yanınıza kesinlikle mayo, terlik, bol miktarda tişört, bermuda, rahat yürüyebileceğiniz bir çift altı lastik ayakkabı ve yağmurluk alınız).

    *Yurt dışı çıkışında gümrük ve pasaport engeli olan yolculara seyahate iştirak edemedikleri takdirde hiçbir ücret iadesi yapılmaz.

    *Kredi Kartları, Banka Kartları ve Havayolu mensuplarının (emekli havayolcular dahil) kestirmiş oldukları biletler GOLDEN BAY TOUR’u kesinlikle bağlamaz. Program veya tarih değişikliğinde kredi kartı, banka kartı, puanlar la kesilen veya pass biletler ile uçacak olan yolcuların yanan biletlerinden GOLDEN BAY TOUR sorumlu tutulamaz. Bu şartları yolcu tura kayıt olurken kabul etmiş sayılır.

     

    *Dünyadaki petrol krizinden ötürü artan petrol fiyatları yüzünden tüm uluslararası uçuş yapan IATA statüsündeki havayolları bu artışları fuel surcharge adı altında yolcularından talep etmektedir. Günden güne değişen petrol varil fiyatları maalesef siz sayın yolcularımıza zamlı olarak yansıtılmaktadır. Havalimanı vergisi adı altında sizlerden tahsil edilen fuel surcharge adı altındaki fark tamamen havayollarına ödenen net rakamlardan ibarettir. Bu konuda GOLDEN BAY TOUR un herhangi bir kazancı söz konusu değildir. Havayolunun biletine gelecek vergi, sigorta vb. artışlar aynı oranda misafirlerimize yansıtılacaktır.

  • İki Kişilik Odada Kişi Başı: 2699 USD

    Tek Yatak Farkı: 300 USD

Misafir Yorumları

yorumlarMELİHA ÇIRPANLI

Baltık Başkentlerine seyahat etmiştim süper hizmet
Aldık harika tatil yaptık Rehberlik hizmeti veren Feri Hanımefendiye sevgilerimi gönderiyorum

Meliha ÇIRPANLI

yorumlarPINAR ŞAKMAN

Tuba hanım merhabalar,

Epey uzun bir geziden bu sabah döndük. Size teşekkür etmek için yazıyorum. Gezimiz gayet güzel geçti, rehberimiz Haluk bey çok ilgiliydi, kendisinden çok memnun kaldık.

Eşimle birlikte teşekkürlerimizi iletiyor, başarılar ve sağlıklı günler diliyoruz.

Pınar ŞAKMAN

yorumlarSEVAL KARAMANLIOĞLU

MSC Cruize splendida ile Italya Franca ispanya fas portekiz turuna katilmistik kasim 2016 da,Golden bay turizm duzenledigi 09 temmuz 2017 Amerikan Holland line NORVEC tutuna katildik 15 gun muhtesemdi rehberimiz Serdar Guzelce 'nin katkilariyla tesekkurler.

Seval KARAMANLIOĞLU

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim