Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Orta & Latin Amerika Turları » DÜNYANIN UCUNA YOLCULUK PATAGONYA
Exclusive
 DÜNYANIN UCUNA YOLCULUK  PATAGONYA

DÜNYANIN UCUNA YOLCULUK PATAGONYA

Buenos Aires (2)– Ushuaia (2) – El Calafate (2)– Torres del Paine – Puerto Natales (1) – Punta Arenas (1)
Tarihler: 17 Şubat 2025
Günler: 8 Gece 9 Gün
5890 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                  İSTANBUL – BUENOS AIRES

    Turumuz evinize gelen transfer aracımız ile başlıyor. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Golden Bay Tour deskinde buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından saat Türk Hava Yolları ait tarifeli uçak ile Buenos Aires’e uçuyoruz. Uçak Sao Paulo’da 1 saat 35 dakika kadar sürecek bir teknik duruş gerçekleştirecektir. Bu esnada uçaktan inilmesi yasaktır. Akşam saatlerinde Buenos Aires’e varıyoruz. Havalimanında karşılanıyor ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

    2. Gün                 BUENOS AIRESUSHUAIA

    Kahvaltının ardından özel aracımız ile havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolu ile Ushuaia’ya hareket ediyoruz. Varışımızı takiben otelimize transfer oluyoruz. Check in işlemlerinin ardından Tierra del Fuego Ulusal Park’ına doğru gitmek için Tierra del Fuego'nun girişine kadar uzanan ünlü “Dünyanın Sonu” trenine biniyoruz. Patikalardan yapacağımız yürüyüşte kayın ağaçlarını, nehirleri, gölleri ve Beagle Kanalının muhteşem manzarasını ve ayrıca burada dünyanın sonundaki postaneyi göreceğiz. Burada kendimize veya arkadaşımıza posta gönderme imkânı bulabileceğiz. Buradaki turumuzu tamamladıktan sonra otelimize transfer oluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

    3. Gün                 USHUAIA

    Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra Beagle Kanalı turumuza başlıyoruz. Turumuz Ushuaia koyunun girişini gösteren Eclaireurs Deniz Feneri’ne kadar sürecek. Turumuz boyunca birçok farklı türden kuşu göreceğimiz Kuş Adasını ve denizaslanlarının olduğu Denizaslanı Adasını göreceğiz. Ardından Paso Mackinlay ve Hammer Adasını ve buradaki penguenleri görecek, onlarla yürüme imkânı bulabileceğiz. Buradaki turumuzu tamamladıktan sonra Ushuaia’ya transfer oluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    4. Gün                 USHUAIA – EL CALAFATE

    Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra El Calafate’ye uçmak için havalimanına transfer oluyoruz.  Yerel havayolları ile El Calafate’ye hareket ediyoruz. Varışımızı takiben havalimanında özel aracımıza binip otelimize transfer olacağız. Check in işlemlerinin ardından serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    5. Gün                 EL CALAFATE

    Sabah kahvaltımızın ardından UNESCO Dünya Mirası Listesinde bulunan Perito Moreno Buzulları için yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek yolculuğumuzun ardından turumuza başlıyoruz. Yüksekliği 50–60 m'yi bulan, dünyaca ünlü Perito Moreno Buzulu, Argentino gölünde kırılır ve burada buzdağları oluşturur. Dağlardan gelen buzul uzantıları gölü bölümlere ayırır ve bu yavaş süreç kendini tekrarlar. Burada köprü üzerinden buzulları görme fırsatı bulacağız ve ardından tekne ile Argentinean Gölü üzerinden buzula yaklaşacağız ve buradaki turumuzu tamamladıktan sonra El Calafate’ye transfer oluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    6.Gün                  EL CALAFATE – TORRES DEL PAINE – PUERTO NATALES

    Sabah kahvaltımızın ardından özel aracımız ile Şili sınırını geçerek, Şili Patagonyası sınırları içerisinde yer alan Torres del Paine Ulusal Park’ına doğru hareket edeceğiz. İsmini gökyüzüne kule gibi uzanan masif 3 kayadan alan Ulusal Park içerisinde dağlar vadilerle, nehirler göllerle, buzullar şelalelerle buluşarak muhteşem bir doğa sergilemektedir. Ayrıca Ulusal Park pumaya, kanat genişliği 3 metreyi bulan kondor’lara, And Dağları’na özgü bir hayvan olan guanako’lara ve gri patagonya tilkisi gibi hayvanlara ev sahipliği yapar. Sonrasında arka planında muhteşem dağ manzaralarını bulunduran Cerro Castillo’dan geçeceğiz. Öğle yemeğimizi turumuz esnasında alacağız. Tur bitiminde Puerto Natales’e hareket edip, otelimize transfer olacağız. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    7. Gün                 PUERTO NATALES – PUNTA ARENAS

    Kahvaltının ardından özel aracımız ile içerisinde Magellan penguenlerini bulunduran Seno Otway körfezine doğru hareket edeceğiz.  Yüzlerce penguenin bir arada olduğu körfezde, penguenler her yıl burada yuvalarını hazırlayıp yumurtalarını bırakıyorlar. Bu sevimli hayvanları izleyip, fotoğraflarını çektikten sonra Punta Arenas’a geri dönecek ve otelimize geçeceğiz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

    8. Gün                 PUNTA ARENAS  – BUENOS AIRES

    Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra Buenos Aires’e uçmak için havalimanına transfer oluyoruz.  Yerel havayolları ile Buenos Aires’e hareket ediyoruz. Varışımızı takiben havalimanında özel aracımıza binip otelimize transfer olacağız. Check in işlemlerinin ardından serbest zaman. Konaklama otelimizde. 

    9. Gün                 BUENOS AIRES – ISTANBUL

    Kahvaltının ardından Buenos Aires gezimize başlıyoruz. Güney Amerika’nın en büyük şehirlerinden olmasına rağmen kendinizi önemli bir Avrupa kenti geziyormuş hissinden kurtaramayacağınız mimarisi, birbirinden lezzetli yemeklerden oluşan mutfağı ve elbette kalbinden taşan tango ile eşsiz şehir Buenos Aires’te ilk durağımız bu şehre neden “Güney Amerika’nın Paris’i" namının verildiğini bize varlığı ile anlatan La Recoleta semti olacak. Şehrin seçkin semtlerinden biri olan bu yerde Eva Peron’un (Evita) da mezarının bulunduğu Recoleta Mezarlığı’nı ziyaret edeceğiz. Bir sonraki durağımız Plaza Dorrego etrafına çevrelenmiş, tangonun doğduğu semt, antikaları, yuvarlak taşlı sokakları, kolonyal mimarisi ile San Telmo. Buenos Aires’in kurulduğu meydan olan Plaza de Mayo ve etrafında yer alan başkanlık makamı Casa Rosada, Evita Balkonu, Katedral ve Colon Tiyatrosu gezileri ile güne devam ediyoruz. Şehrin “Grand Boulevard”ı olarak inşa edilen Avenida de Mayo’yu dolaşıyor ve Buenos Aires’teki en eski café olan Café Tortoni’de bir mola veriyoruz. Kendine has mimarisi ile La Boca semti ve dünyanın en geniş bulvarı olan 9 Temmuz Bulvarı gezimizin diğer önemli noktaları arasında. Tur bitimi rehberimizin belirlediği saatte özel aracımız ile Buenos Aires Havalimanı’na transfer olacağız. Akşam saatlerinde İstanbul’a hareket ediyoruz.  Geceyi uçakta geçireceğiz.

    10. Gün                              İSTANBUL

    Uçak Sao Paulo’da 1 saat 35 dakika kadar sürecek bir teknik duruş gerçekleştirecektir. Bu esnada uçaktan inilmesi yasaktır. İstanbul’a varışımızın ardından turumuz sizi adresinize bırakacak özel transferiniz ile son buluyor. Başka bir turumuzda görüşmemiz dileği ile.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

    Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

    Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

    Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

  • FİYATLANDIRMA

    UÇUŞ DETAYLARI

    KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

    17 – 26 Şubat 2025

    5.890 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati:  17 Şubat Pazartesi saat 07:00

      17 Şubat  TK 15  İstanbul (IST)  10:05 -  Buenos Aires  (EZE)   22.25 

      25 Şubat  TK 16  Buenos Aires (EZE) 23.55 - İstanbul (IST) 22:35 +1 (İst’e varış 26 şubat)

      SINGLE Oda Farkı :

    + 1.190 USD

     

     

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

      *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.

Misafir Yorumları

yorumlarMELTEM ATALAY

Merhaba,

28 Haziran - 5 Temmuz 2018 arası Amadeus Provence nehir gemisiyle yapmış olduğumuz Fransa Rhone-Saone Provence gezisi ile ilgili memnuniyetimizi iletmek istedim.

Gerek ekstra turlarin icerigi, gerek rehberimiz Burçak Targaç'ın tecrübe, derin donanımı ve ilgisi, gerek tur yetkilisi Tuba Doğan'ın yakın alakası ile gercekten dört dörtlük bir tatil yaşadık.

Tüm ekibi kutlar iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla

Meltem ATALAY

yorumlarAYŞE BİLGİNSOY

Değerli Golden Bay ailesi,

8-17 Şubat tarihleri arasında ilk defa Golden Bay'in düzenlediği bir tura katıldım. İlk turumun aynı zamanda ilk safarim olması ve rehberimizin Deniz Kılıç olması benim için büyük bir şanstı, unutamayacağım bir tecrübe yaşadım. Başta Deniz Kılıç ve Gonca Hanım olmak üzere tüm Golden Bay ekibine bana bu güzellikleri yaşattıkları için teşekkür ederim.

Saygılarımla
Ayşe BİLGİNSOY

yorumlarMELİHA ÇIRPANLI

Baltık Başkentlerine seyahat etmiştim süper hizmet
Aldık harika tatil yaptık Rehberlik hizmeti veren Feri Hanımefendiye sevgilerimi gönderiyorum

Meliha ÇIRPANLI

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim