Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

NEHİR TURLARI

Anasayfa » Nehir Turları » Douro Nehri » DOURO NEHRINDE PORTEKIZ & ISPANYA TURU (TUM TURLAR DAHIL)
Exclusive
DOURO NEHRINDE PORTEKIZ  & ISPANYA TURU (TUM TURLAR DAHIL)

DOURO NEHRINDE PORTEKIZ & ISPANYA TURU (TUM TURLAR DAHIL)

Porto – Vila Nova de Gaia – Guimaraes – Leverinho – Regua – Lamego – Pinhao – Salamanca Toledo - Madrid
Tarihler: 30 Ekim 2025
Günler: 5 Gece 6 Gün
1999 €
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün              İSTANBUL – PORTO – VİLA NOVA DE GAİA

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor.  İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde buluşarak, check-in işlemlerimizi tamamlıyor ve Türk Havayollarının tarifeli seferi ile Porto’ya uçuşunu gerçekleştiriyoruz. Varıştan itibaren panoramik Porto şehir turumuz için havalimanından ayrılıyoruz. Şehir turumuz sırasında göreceğimiz yerler arasında; Sao Bento  Tren  İstasyonu, Sao Francisco Kilisesi, Foz, Boa Vista Bulvarı ve Stock Exchange Palace mevcut. Şehir turumuz sırasında ayrıca Dom Luis köprüsünü geçerek Gaia´ya yerel içecek tadımı için mahzenlere gidiyoruz. Tur sonrası Vila Nova de Gaia limanında bulunan gemimize transfer olacağız. Akşam yemeği ve konaklama gemide.

    2.Gün            VİLA NOVA DE GAİA – GUIMARAES – LEVERINHO - REGUA

    Arzu eden misafirlerimiz sabah Dinamik Stretching ile günlük yürüyüşe kaslarını hazırlayabilir.  Kahvaltı sonrası Portekiz uyruğunun doğduğu kent” olarak bilinen Guimaraes’e geçiyoruz. 10. yüzyılda yapılmış Guimaraes Kalesi ve Bragança Dükleri Sarayı (Paço dos Duques de Bragança),15-19. yüzyıla ait heykellerle bezeli cephesiyle Nossa Senhora da Oliveira Kilisesi ve Santa Clara Kilisesi dışarıdan göreceğimiz yerler arasındadır. Ardından Largo de Oliveira (Zeytin Ağacı Meydanı) da mola vereceğiz. Öğle yemeğimizi gemiden yanımıza getirdiğimiz kumanyalarımız ile alacağız. Tur sonrası gemimize döneceğiz. Gemimiz Vila Nova de Gaia limanından sabah 09.00’da ayrılacaktır. Leverinho limanına 11.45’de yanaşacak ve burada yarım saatlik teknik stop verecektir. 17.30’da Regua limanına yanaşacaktır. Akşam yemeği ve konaklama gemide.

    3.Gün              REGUA – LAMEGO – PİNHAO

    Gemimiz 07.00’de Regua limanından ayrılacaktır ve 09.30’da Pinhao limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz sabah Dinamik Stretching ile günlük yürüyüşe kaslarını hazırlayabilir. Kahvaltı sonrası Lamego turumuzu gerçekleştirmek üzere gemimizden ayrılacağız. Varışımızı takiben mimari bir şaheser olan barok merdivenler ve Lamego katedrali göreceğimiz yerler arasındadır. Öğle yemeğimizi gemiden yanımıza getireceğimiz kumanyalarımız ile alacağız. Tur sonrası Pinhao limanında demirli olan gemimize geri döneceğiz. Akşam yemeği yemeğinin ardından Türk Müzik Grubu eşliğinde keyifli bir akşam geçireceğiz.

    4.Gün            PİNHAO – SALAMANCA – MADRID

    Arzu eden misafirlerimiz sabah Dinamik Stretching ile günlük yürüyüşe kaslarını hazırlayabilir.  Kahvaltımızı aldıktan sonra gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştireceğiz ve Salamanca turumuz için hareket edeceğiz. İspanya’nın Kuzeybatısında Kastilya Leon özerk bölgesinin başkenti olan şehirde gerçekleştireceğimiz turumuzda Salamanca Katedrali ve köprüsü göreceğimiz yerler arasındadır. Tur sonrası Madrid’de bulunan otelimize transfer olacağız. Konaklama otelde.

    5.Gün              MADRID – TOLEDO – MADRID

    Otelde alacağımız kahvaltının ardından Toledo gezisi için hareket ediyoruz. İspanya’nın eski başkenti ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nin önemli şehirlerinden biri olan ve El Greco’nun şehri olarak bilinen Toledo, XVI. yy’dan günümüze değişmeden gelmeyi başaran ender şehirlerden biridir. Roma, Vizigot, Arap, Gotik, Rönesans mimarilerinin izlerini taşıyan yapılar, dar sokaklar, El Greco’nun tabloları ve tabii ki ünlü katedrali ile bizi karşılayacak şehirde Yahudi Mahallesi’nde yapacağımız yürüyüşün ardından dinlenmek üzere Madrid’de bulunan otelimize geri döneceğiz.

    6. Gün             MADRID  – İSTANBUL

    Sabah kahvaltı sonrası otelimizden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve Madrid şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turumuz esnasında Alcala Kapısı, Cibeles Meydanı ve Çeşmesi Paseo Del Prado Ve Apollo Çeşmesi, Retiro Parkı, Castellana Caddeleri, Arena, Botanik Bahçesi, Neptün Çeşmesi, Belediye Binası dışarıdan göreceğimiz yerler arasındadır. Tur sonrası Madrid havalimanına transfer olacağız. Check-in ve Pasaport kontrolü sonrası Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul Havalimanına hareket. İstanbul’a varışımızın ardından turumuz önceden vermiş olduğunuz adrese yapılacak kişiye özel transferiniz ile sona eriyor.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *Programda belirtilen saatler havayolu ve gemi firmasından alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliği durumunda acentemiz programın

    içeriğini düzenleme hakkını saklı tutar. Ayrıca deniz & nehir turlarımızda ani gelişen liman şartları, kötü hava şartları, su seviye değişimi, deniz & nehir trafiği, nehir seviye havuzlarındaki grev vb. “fors majör” nedenlerden ötürü gemi

    firması ve gemi kaptanı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu değişikliklerden acentemiz sorumlu olmayacaktır.

    *Tura başlangıç için acentemiz tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havalimanında ya da geminin yanaşacağı limanda hazır bulunmayan, uçağı ya da gemiyi kaçırarak binemeyen yolcuların seyahati gerçekleştirememelerinden acentemiz sorumlu olmayacaktır. Uçağı ya da gemiyi kaçıran yolcuların tura yeniden dahil olmaları için gerekli olacak ulaşım masrafları kendilerine aittir.

    *Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine maksimum 8 kg ve 40 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 55 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet valiz alabilme hakkına sahiptir. Bu valizin izin verilen ücretsiz kilo sınırı havayolu şirketi, uçuş güzergahı ve biletin sınıfına göre değişkenlik göstermektedir. Uçuş öncesi lütfen biletinizden veya acentemizden teyit ediniz.

    *Gemiye yapılan check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) manyetik “cruise card”larını alırken kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in

    yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız ekstra harcamalar içindir. Gemi içindeki ekstra harcamalarınızı check-in esnasında sizlere verilmiş olan bu manyetik cruise card ile yapabileceksiniz. Gemide casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki interaktif televizyonlardan, gemi içerisindeki interaktif ekranlardan veya resepsiyondan takip edebilirsiniz.

    *Gemiye alkollü içki, ütü, saç kurutma makinası, kettle, biberon ısıtıcı, elektrikli battaniye vb. eşyalar sokmak kesinlikle yasaktır. Her kabinde saç kurutma makinası bir çok kabinde kettle mevcuttur.

    *Gemi seyahatimizin başlangıcında valizleriniz için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından son derece önemlidir.

    *Valizleriniz geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kabinize gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan, kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Bu yüzden gemiye bineceğiniz ilk gün önemli ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.

    *Acil bir durumda tahliye prosedürlerini tanımanız açısından seyahatinizin ilk günü çok kısa sürecek bir güvenlik tatbikatı ve brifingi yapılacaktır. Katılımı son derece önemlidir. Tatbikattaki buluşma noktasına rehberleriniz ve odanızdan sorumlu gemi çalışanı yönlendirmektedir.

    *Gemi yolculuğu sırasında masanızın ilk gün belirlendiği, ana alakart restaurantta alacağınız akşam yemeklerinden bazıları resmi akşam yemeği olacaktır. Gemi kuralları gereği burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun takım elbise, kadın yolcumuzun da gece elbisesi giyinmesi zorunludur. Arzu eden yolcularımız bu resmi akşamlarda ya da diğer akşamlarda yemeklerini geminin başka restaurantlarında ve açık büfesinde alma hakkına sahiptir.

    *Geminin ücretli olan uydu bağlantılı internet sisteminden faydalanabilirsiniz. Maliyetinin düşük olması için mutlaka gemi tarafından önerilen paketleri tercih ediniz.

    *Gemide her akşam, bir sonraki güne ait ayrıntılı bir program kabininize teslim edilecektir. Bu programda, gemi içerisindeki tüm aktiviteler, eğlence organizasyonlarına dair bilgiler ve önemli notlar eksiksiz şekilde yer almaktadır.

    *Tur süresince tüm özel eşyalarınıza titizlikle sahip çıkmanızı önemle rica ederiz. Gemide tüm kabinlerde değerli eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz bir kasa mevcuttur. Acentamız kabinde ve bagajda unutulan para veya değerli eşyaların kaybolmasından ve çalınmasından dolayı sorumluluk üstlenmemektedir. Bulunan eşyalarınızın bulunduğu ülkeden karşı ödemeli kargo hizmeti ile tarafınıza gönderilmesi konusunda destek sağlanacaktır.

    *Tur başlangıcından sonraki günlerde de geminin limanlardaki kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda geminin kalkış saatinden en geç 45 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan acentemiz sorumlu olmayacaktır. Gemi turuna izin verilen uygun bir limandan yeniden dahil olunması için gerekli olacak ulaşım masrafları yolcunun kendisine aittir.

    *Cruise gemilerinde uzman doktorların ve tıbbi personelin hizmet verdiği, donanımlı Sağlık Merkezi bulunmaktadır. Acil durum numarasını arayarak 24 saat boyunca acil durum hizmetlerinden de yararlanmak mümkündür.

    Gemide sunulan sağlık hizmetleri ücretlidir. Nehir gemilerinde sağlık personeli bulunmamakta olup acil durumlarda ambulansların gemiye ulaşması mümkündür.

    *Gemi seyahatinizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Ertesi sabah gemiden çıkış işlemleri sonrasında valizler geminin dışında bulunan istasyonlardan yolcular tarafından teslim alınacaktır.

  • TUR ÜCRET DETAYLARI

    [2 Kişilik Kabinde Kişi Başı]

    KATEGORİLER

     

                     30.10.2025

     

      Dış Kabin

     

                        1.999 EUR

     

      Orta Kat French Balkonlu Kabin

     

                        2.099 EUR

     

      Üst Kat French Balkonlu Kabin

     

                        2.199 EUR

     

      Nehir Gemisi Servis Hizmet Ücreti

      Gemide misafir tarafından direkt olarak gemiye ödenir

     

                           36 EUR

     

      SINGLE Oda Farkı :

     

      Dış kabin + 890 €, orta kat +990 €, Üst kat 1.090 €

     

      ÇOCUK İndirimi :

      BEBEK :

      Bu turumuza maalesef 14 yaş altını kabul edemiyoruz.

Misafir Yorumları

yorumlarSEVAL KARAMANLIOĞLU

MSC Cruize splendida ile Italya Franca ispanya fas portekiz turuna katilmistik kasim 2016 da,Golden bay turizm duzenledigi 09 temmuz 2017 Amerikan Holland line NORVEC tutuna katildik 15 gun muhtesemdi rehberimiz Serdar Guzelce 'nin katkilariyla tesekkurler.

Seval KARAMANLIOĞLU

yorumlarGÖNÜL ÖNER

Golden Bay ile,
6 veya 7 tura katıldım, Baltık turundan yeni döndüm. Ankara'da Golden Bay de Barış Çağıran bey sayesinde, bu turları alıp, sorunsuz ve zevkli gezilere katıldık.

Gönül ÖNER

yorumlarMELTEM ATALAY

Merhaba,

28 Haziran - 5 Temmuz 2018 arası Amadeus Provence nehir gemisiyle yapmış olduğumuz Fransa Rhone-Saone Provence gezisi ile ilgili memnuniyetimizi iletmek istedim.

Gerek ekstra turlarin icerigi, gerek rehberimiz Burçak Targaç'ın tecrübe, derin donanımı ve ilgisi, gerek tur yetkilisi Tuba Doğan'ın yakın alakası ile gercekten dört dörtlük bir tatil yaşadık.

Tüm ekibi kutlar iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla

Meltem ATALAY

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim