Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Uzakdoğu Turları » AVUSTRALYA & UBUD & BALI TURU
Exclusive
AVUSTRALYA & UBUD & BALI TURU

AVUSTRALYA & UBUD & BALI TURU

Melbourne (3) & Sydney (2) & Bali (3)
Tarihler: 07 Şubat & 22 Nisan 2025
Günler: 8 Gece 9 Gün
4890 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                  İSTANBUL – MELBOURNE

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde buluşarak, bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimizi tamamlıyor ve sonrasında ise Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile, Melbourne uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yeni güne uçakta giriyoruz. **Uçak Singapur’da 1 saat 40 dakika kadar sürecek bir teknik duruş gerçekleştirecektir. Bu esnada uçaktan inilmesi yasaktır.

    2. Gün                 MELBOURNE

    Yeni günde Melbourne’e varışımızın ardından, bizi bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer olacağız. Geceleme Melbourne otelimizde.

    3. Gün                 MELBOURNE

    Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından bugün Melbourne Şehir Turu’muzu gerçekleştireceğiz. Turumuz boyunca Melbourne’un geçmişini ve bugününü keşfedeceğiz. Eklektik Mimarisi ile göz alıcı şehir merkezini gezerken Victoria Sanat Merkezi, Kraliyet Botanik Bahçesi ve St. Kilda yolundaki piramit görünümlü tapınak dışarıdan göreceğimiz yerler arasında olacak. Sonrasında Toorak Köyü’nden başlayarak, yıl boyunca dingin bir güzellik veren, tüm çevresi konturlu yeşillikler ile kaplı, devasa İngiliz karaağaçlarıyla dolu, Fitzroy Bahçeleri’ni ziyaret edeceğiz. Turumuzun bitiminde otelimize transfer olacağız. Geceleme Melbourne otelimizde.

    4. Gün                 MELBOURNE – PHILIP ISLAND  

    Bu sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından öğlenden sonraki turumuza kadar boş vaktimiz olacak. Sonrasında ise gece vakitlerine kadar sürecek Philip Island turumuzu gerçekleştireceğiz. Philip Island sonsuz kıyı şeritleri, sahil kasabaları ve yaban hayatı ile meşhur Melbourne’un güneyinde ve Melbourne’e karayolu ile bağlı bir adadır. Adaya varışımız ile birlikte yapacağımız kısa panoramic turumuzun ardından, gün batmadan önce Penguenlerin patika boyunca yürüyüşlerini alandaki seyir noktasından gözlemleme imkanı bulacağız. Turumuz esnasında akşam yemeğimizi de alacağız. Sonrasında ise gecelemek üzere Melbourne şehir merkezindeki otelimize döneceğiz. Geceleme Melbourne.  

    5. Gün                MELBOURNE - SYDNEY

    Bu sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Sydney uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere Melbourne havalimanına transfer olacağız. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından yerel havayollarının tarifeli seferi ile Sydney’e uçuşumuz gerçekleşiyor. Havalimanında bizi karşılayacak aracımız ile Sydney şehir merkezine giderek Panoramik Şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Turumuz esnasında Sydney’in muhteşem limanını, Harbour köprüsünü, Kraliyet Botanik Bahçesini ve eski Sydney’in izlerini taşıyan The Rocks bölgesini göreceğiz. Aynı zamanda turumuz esnasında ünlü Opera Binası önünde fotoğraf çekme molası da vereceğiz.  Günü limandan bineceğimiz teknede akşam yemeğimizi alırken noktalıyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek tekne gezimizde ayrıca Sydney Opera binası ve Harbour Köprüsü de göreceğimiz yerler arasında olacak ve bol bol fotoğraf çekme fırsatı yakalayacağız. Tekne turumuzun ardından otelimize geçeceğiz.

    Geceleme Sydney otelimizde olacak.
    6. Gün                 SYDNEY  

    Otelde alacağımız kahvaltının ardından bugün tam günlük Blue Mountains turumuzu gerçekleştireceğiz. Milyonlarca okaliptüs ağacından yayılan ışık ve buharın etkileşime girmesi ile görülen mavi pus nedeniyle Blue Mountains (Mavi Dağlar) olarak adlandırılan bu bölge etkileyici manzaraları, kaya oluşumları, mağaralar ve şelaleleri ile ünlüdür. Bölge benzersiz arazi şekilleri, jeolojik tarihi, flora ve faunası ile ve yerli Aborjin halkı için önemi sebebiyle 2000 yılında 14. Dünya Mirası Alanı olarak seçilmiştir. Amerika’daki Grand Canyon’dan daha eski olan bölge, Wollemi çamı gibi yaşayan fosillere ev sahipliği yapmaktadır. Turumuzu tamamladıktan sonra dinlenmek üzere Sydney otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Sydney otelimizde.

    7. Gün                 SYDNEY - BALİ  

    Bugün otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından, Bali uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere Sydney Havalimanına transfer olacağız. Yerel havayollarının tarifeli seferi ile Bali’ye uçuşumuz gerçekleşiyor. Varışımız ile birlikte havalimanında karşılanacağız. Bize özel aracımız ile dinlenmek ve gecelemek üzere Bali otelimize transfer olacağız. Geceleme Bali otelimizde.  

    8. Gün                 BALİ

    Bugün otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Batur Volkanı’nın eşsiz güzelliğini görmek ve krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi almak üzere Kintamani’ye gidiyoruz. Yemeğin ardından Kutsal Su Tapınağı olarak da bilinen Tirta Empul Tapınağı’nı ziyaret edeceğiz. Tapınak gezimiz sonrası pirinç teraslarının olduğu bölgeyi ziyaret edeceğiz. Bu deneyimimizin ardından otelimize dönüyoruz. Konaklama ve geceleme Bali otelimizde.

    9. Gün                 BALİ     

    Kahvaltımızın ardından Ubud’u keşfetmek üzere yola çıkacağız. Ubud turu sırasında adanın en güzel bölgesini ziyaret edeceğiz. Julia Roberts’ın oynadığı “Eat, Pray and Love” filminin adada çekilen birçok sahnesi Ubud’da geçmiştir. 1 saatlik yolculuk ile Ubud’a ulaşıyoruz. Ölü yakma seramonilerinin de gerçekleştiği Kutsal Bahar Hamamı tapınağını ziyaret etmek üzere Kutsal Maymun Ormanı’na doğru yola çıkıyoruz. Tapınağın da içinde bulunduğu parkta çevremizdeki maymunları da seyrederek doğayla iç içe keyifli bir yürü   yüşün ardından yemeğimizi almak üzere yerel bir restorana gidiyoruz. Öğle yemeğinin ardından eşsiz güzellikteki mimarisi ile ünlü Saraswati tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınağın içinde bulunan lotus çiçeklerinin muhteşem görüntüsüne tanık olacağız. Turumuzun ardından dinlenmek üzere otele döneceğiz.

    10. Gün                              BALİ – İSTANBUL

    Bugün otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından check out saatimize kadar serbest zamanımız olacak. Sonrasında İstanbul uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere havalimanına transfer olacağız. Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuş. Yeni güne uçakta gireceğiz.

    11. GÜN             İSTANBUL

    İstanbul’a varışımızın ardından turumuz sizi önceden vermiş olduğunuz adrese götürecek olan özel araç ve şoförünüz ile buluşmanız ve transferinizle son buluyor.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

    Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler

    Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

  • FİYATLANDIRMA

    UÇUŞ DETAYLARI

    KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

    07 Şubat – 17 Şubat 2025

    4.890 USD

      Buluşma günü ve saati: 07 Şubat Cuma saat 14:15’de

      TK168   07FEB   ISTMEL               1715 2045* (MEL’e varışımız 08 Şubat)

      TK  67   16FEB    DPSIST                 2105 0540* (İST’e varışımız 17 Şubat)

    22 Nisan – 02 Mayıs 2025

    4890 USD

      Buluşma günü ve saati: 22 Nisan Salı saat 14:15’de

      TK 168   22APR   ISTMEL                1650 1940*(MEL’e varışımız 23 Nisan)

      TK  67    01MAY  DPSIST 2120 0515*(İST’e varışımız 02 Mayıs)

      SINGLE Oda Farkı

    +1490 USD

     

     

     

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

      *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.

Misafir Yorumları

yorumlarŞULE ŞAHİN

Çok değerli Mülkiye mezunları ve sevgili katılımcılar, bir ODTÜlü olarak bu gezide sizleri tanıdığım ve yepyeni dostlar edindiğim İçin çok mutluyum. Başta Tuğrul bey ve Golden Bay olmak üzere herkese bu güzel gezi icin çok teşekkür ediyorum. Sonraki gezilerde sağlıkla görüşmek dileğiyle çok sevgiler

Şule ŞAHİN

yorumlarMÜRİEL HAYIREL

Tüm Goldenbay ailesine selam,
Hiç uzun uzun anlatmaya gerek yok:) herseyiyle mukemmel ,çok keyifli ve tabii ki sevgili Deniz sayesinde çok oğretici bir deneyimimiz oldu.
şimdiden gelecek yıl yapacağımız seyahati planlıyoruz!!!!!
organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…..

saygılarımla
Müriel HAYIREL

yorumlarMELTEM ATALAY

Merhaba,

28 Haziran - 5 Temmuz 2018 arası Amadeus Provence nehir gemisiyle yapmış olduğumuz Fransa Rhone-Saone Provence gezisi ile ilgili memnuniyetimizi iletmek istedim.

Gerek ekstra turlarin icerigi, gerek rehberimiz Burçak Targaç'ın tecrübe, derin donanımı ve ilgisi, gerek tur yetkilisi Tuba Doğan'ın yakın alakası ile gercekten dört dörtlük bir tatil yaşadık.

Tüm ekibi kutlar iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla

Meltem ATALAY

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Mesafeli Satış Sözleşmesi | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim