Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

NEHİR TURLARI

Anasayfa » Nehir Turları » Tuna Nehri » AMADEUS NOVA İLE TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA
Exclusive
AMADEUS NOVA İLE TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA

AMADEUS NOVA İLE TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA

Passau – Emmersdorf – Dürnstein – Viyana – Budapeşte – Ezstergom – Bratislava – Hainburg – Linz – Passau
Tarihler: 15 Haziran 2024
Günler: 7 Gece 8 Gün
1799 €
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün              İSTANBUL – MÜNİH – PASSAU

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. İstanbul Yeni Havalimanı, Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarı önünde belirlenen saatte buluşuyoruz. Check-in ve pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları'nın, tarifeli seferi ile  Münih’e  hareket ediyoruz. Münih’e  varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile  Passau’ya hareket ediyoruz ve Passau yürüyüş turumuzu gerçekleştiriyoruz. Gezimizin ardından Passau limanında bizi bekleyen gemimize transfer oluyoruz. Gemide check-in sonrası, kabinlere yerleşiyor ve serbest zaman veriyoruz. Gemimiz bu limandan 18.00’de hareket edecektir.  Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

    2.Gün              EMMERSDORF – DÜRNSTEİN – VİYANA

    Gemimiz Emmersdorf limanına saat 09.00’da yanaşacaktır. Kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz rehberimiz ile Emmersdorf yürüyüş turunu gerçekleştirebilir. Gemimiz saat 11.30’da bu limandan ayrılacaktır. Öğle yemeğimizi seyir esnasında alıyoruz. Gemimiz saat 13.30’da Dürnstein limanına yanaşacaktır. Dileyen misafirlerimiz üzüm bağları ile ünlü UNESCO Dünya mirası listesinde bulunan Dürnstein kasabasında keyifli bir yürüyüş yaparak bölgeyi keşfedebilirsiniz. Gemimiz bu limandan 16.00’da hareket edecektir. Akşam yemeğimizi seyir esnasında alıyoruz. Saat 21.00’de gemimiz Viyana limanına yanaşacaktır ve bu gece Viyana limanında demirli kalacaktır. Konaklama gemide.

    3.Gün              VİYANA

    Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Viyana şehir turuna katılabilirler. Aracımız bizi limandan alarak Viyana merkezine götürüyor. Meşhur renkli evlerden oluşan Hunderd Wassa House’ı ziyaret ederek, ünlü Ring Strasse geliyoruz. Ring boyunca göreceğimiz yerler Savunma bakanlığı, Stat Park,Viyana Opera Binası, Mesuem Quarter, Parlamento Binası, Belediye Binası ve Holfburg Sarayı. Şehir merkezini ziyaretten sonra Meşhur yazlık saray olan Schon Brunne’na giderek muhteşem barok bahçelerinde fotoğraf molası veriyoruz. Gezimizin ardından öğle yemeğimizi almak üzere gemimize transfer oluyoruz. Öğle yemeği sonrası serbest zaman veriyoruz.  Gemimiz bu limandan saat 19.00’da hareket edecektir. Akşam yemeğimizi seyir esnasında alıyoruz. Konaklama gemimizde.

    4.Gün              BUDAPEŞTE

    Kahvaltımızı seyir esnasında alıyoruz. Gemimiz Budapeşte limanına saat 11.30’da yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Ezstergom – Visegrad – Szentendre turuna katılabilirler. Turumuzda öncelikle klasik bir macar köyü olan Szentendre ile başlıyoruz ve tuna boyunca seyahat edip Visegrad’a ulaşıyoruz.  Burada Orta çağ temalı yerel ve ünlü bir restoranda öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemeğimizin ardından 16. ve 17. yüzyıllarda yaklaşık 130 sene boyunca Osmanlı’nın Tuna boylarındaki en önemli üslerinden biri olan tarihi Estergon Kalesi’ni ziyaret ediyoruz. Hali hazırda Estergonu Macaristan’ın Dini Merkezi yapan Kale surları içinde inşa edilmiş, tüm dünya da hatırı sayılır büyüklükte olan Estergom Bazilikası ve çevresini ziyaret edeceğiz. Gezi sonrası gemimize transfer olacağız. Gemimiz bu gece Budapeşte limanında demirli olacaktır. Akşam yemeği ve konaklama gemide.

    5.Gün              BUDAPEŞTE – ESTERGOM

    Gemide aldığımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Budapeşte şehir turuna katılabilir. Macaristan başkentinde gerçekleştireceğimiz gezimizin ardından öğle yemeğimizi almak üzere gemiye transfer oluyoruz. Öğle yemeği sonrası saat 13.30’da gemimiz bu limandan ayrılacaktır ve 19.00’da Estergom limanına yanaşıp burada on beş dakikalık teknik bir mola verecektir. 19.15’de Estergom’dan ayrılacak olan gemimizde akşam yemeğimizi seyir halinde alacağız. Konaklama gemide.

    6.Gün              BRATİSLAVA – HAİNBURG

    Gemimiz sabah 08.00’de Bratislava limanına yanaşacaktır. Dileyen misafirlerimiz kahvaltı sonrası rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Bratislava şehir turuna katılabilirler.  Orta Avrupa’nın en eski şehirlerinden olan ve üç ülkenin kesişme noktasında bulunan UNESCO Dünya mirası olan Bratislava şehrinde gerçekleştirdiğimiz gezimizi takiben öğle yemeğimizi almak üzere gemimize transfer oluyoruz. Gemimiz bu limandan 14.00’de hareket edecektir. Saat 16.00’da Hainburg limanına yanaşacak olan gemimiz burada yarım saatlik bir teknik molanın ardından 16.30’da hareket edecektir. Akşam yemeğimizi seyir esnasında alıyoruz. Konaklama gemide.

    7.Gün              LİNZ

    Kahvaltımızı ve öğle yemeğimizi seyir esnasında alıyoruz. Gemimiz Linz limanına saat 14.00’de yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Chesky Krumlow turuna katılabilirler. Bohemya’nın incisi, Orta Avrupa’nın ortaçağ havasındaki tek şehri olan UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan Chesky Kromlow ziyaretimizin arkasından akşam yemeğimizi almak üzere gemimize transfer oluyoruz.  Yemeğin ardından serbest zaman veriyoruz. Gemimiz Linz limanından saat 22.00’de hareket edecektir. Konaklama gemide.

    8. Gün             PASSAU – MÜNİH  – İSTANBUL

    Sabah 07.30’da Passau limanına varıyoruz. Kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemlerimizi tamamlayıp Münih’e transfer oluyoruz. Burada gerçekleştireceğimiz Münih şehir turunun ardından havalimanına transfer oluyoruz. Check-in ve Pasaport kontrolü sonrası Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket ediyoruz. İstanbul Yeni Havalimanına varışımızın ardından turumuz önceden vermiş olduğunuz adrese yapılacak kişiye özel transferiniz ile sona eriyor.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *Programda belirtilen saatler havayolu ve gemi firmasından alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliği durumunda acentemiz programın

    içeriğini düzenleme hakkını saklı tutar. Ayrıca deniz & nehir turlarımızda ani gelişen liman şartları, kötü hava şartları, su seviye değişimi, deniz & nehir trafiği, nehir seviye havuzlarındaki grev vb. “fors majör” nedenlerden ötürü gemi

    firması ve gemi kaptanı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu değişikliklerden acentemiz sorumlu olmayacaktır.

    *Tura başlangıç için acentemiz tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havalimanında ya da geminin yanaşacağı limanda hazır bulunmayan, uçağı ya da gemiyi kaçırarak binemeyen yolcuların seyahati gerçekleştirememelerinden acentemiz sorumlu olmayacaktır. Uçağı ya da gemiyi kaçıran yolcuların tura yeniden dahil olmaları için gerekli olacak ulaşım masrafları kendilerine aittir.

    *Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine maksimum 8 kg ve 40 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 55 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet valiz alabilme hakkına sahiptir. Bu valizin izin verilen ücretsiz kilo sınırı havayolu şirketi, uçuş güzergahı ve biletin sınıfına göre değişkenlik göstermektedir. Uçuş öncesi lütfen biletinizden veya acentemizden teyit ediniz.

    *Gemiye yapılan check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) manyetik “cruise card”larını alırken kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in

    yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız ekstra harcamalar içindir. Gemi içindeki ekstra harcamalarınızı check-in esnasında sizlere verilmiş olan bu manyetik cruise card ile yapabileceksiniz. Gemide casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki interaktif televizyonlardan, gemi içerisindeki interaktif ekranlardan veya resepsiyondan takip edebilirsiniz.

    *Gemiye alkollü içki, ütü, saç kurutma makinası, kettle, biberon ısıtıcı, elektrikli battaniye vb. eşyalar sokmak kesinlikle yasaktır. Her kabinde saç kurutma makinası bir çok kabinde kettle mevcuttur.

    *Gemi seyahatimizin başlangıcında valizleriniz için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından son derece önemlidir.

    *Valizleriniz geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kabinize gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan, kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Bu yüzden gemiye bineceğiniz ilk gün önemli ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.

    *Acil bir durumda tahliye prosedürlerini tanımanız açısından seyahatinizin ilk günü çok kısa sürecek bir güvenlik tatbikatı ve brifingi yapılacaktır. Katılımı son derece önemlidir. Tatbikattaki buluşma noktasına rehberleriniz ve odanızdan sorumlu gemi çalışanı yönlendirmektedir.

    *Gemi yolculuğu sırasında masanızın ilk gün belirlendiği, ana alakart restaurantta alacağınız akşam yemeklerinden bazıları resmi akşam yemeği olacaktır. Gemi kuralları gereği burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun takım elbise, kadın yolcumuzun da gece elbisesi giyinmesi zorunludur. Arzu eden yolcularımız bu resmi akşamlarda ya da diğer akşamlarda yemeklerini geminin başka restaurantlarında ve açık büfesinde alma hakkına sahiptir.

    *Geminin ücretli olan uydu bağlantılı internet sisteminden faydalanabilirsiniz. Maliyetinin düşük olması için mutlaka gemi tarafından önerilen paketleri tercih ediniz.

    *Gemide her akşam, bir sonraki güne ait ayrıntılı bir program kabininize teslim edilecektir. Bu programda, gemi içerisindeki tüm aktiviteler, eğlence organizasyonlarına dair bilgiler ve önemli notlar eksiksiz şekilde yer almaktadır.

    *Tur süresince tüm özel eşyalarınıza titizlikle sahip çıkmanızı önemle rica ederiz. Gemide tüm kabinlerde değerli eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz bir kasa mevcuttur. Acentamız kabinde ve bagajda unutulan para veya değerli eşyaların kaybolmasından ve çalınmasından dolayı sorumluluk üstlenmemektedir. Bulunan eşyalarınızın bulunduğu ülkeden karşı ödemeli kargo hizmeti ile tarafınıza gönderilmesi konusunda destek sağlanacaktır.

    *Tur başlangıcından sonraki günlerde de geminin limanlardaki kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda geminin kalkış saatinden en geç 45 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan acentemiz sorumlu olmayacaktır. Gemi turuna izin verilen uygun bir limandan yeniden dahil olunması için gerekli olacak ulaşım masrafları yolcunun kendisine aittir.

    *Cruise gemilerinde uzman doktorların ve tıbbi personelin hizmet verdiği, donanımlı Sağlık Merkezi bulunmaktadır. Acil durum numarasını arayarak 24 saat boyunca acil durum hizmetlerinden de yararlanmak mümkündür.

    Gemide sunulan sağlık hizmetleri ücretlidir. Nehir gemilerinde sağlık personeli bulunmamakta olup acil durumlarda ambulansların gemiye ulaşması mümkündür.

    *Gemi seyahatinizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Ertesi sabah gemiden çıkış işlemleri sonrasında valizler geminin dışında bulunan istasyonlardan yolcular tarafından teslim alınacaktır.

  • TUR ÜCRET DETAYLARI

    [2 Kişilik Kabinde Kişi Başı]

    KATEGORİLER

     

    15.06.2024

     

      Dış Kabin (16m2)

     

    1.799 EUR

     

      Orta Kat French Balkonlu Kabin Arka Kısım (18m2)

     

    1.899 EUR

     

      Orta Kat French Balkonlu Kabin (18m2)

     

    1.999 EUR

     

      Üst Kat French Balkonlu Kabin (18m2)

     

    2.199 EUR

     

      Üst Kat Gerçek Balkonlu Suite Kabin (26m2)

     

    2.399 EUR

     

      Nehir Gemisi Servis Hizmet Ücreti

      Gemide misafir tarafından direkt olarak gemiye ödenir

     

    77 €

     

      SINGLE Oda Farkı :

     

      ÇOCUK İndirimi :

      BEBEK :

      Dış Kabin +1.299 EUR, Orta Kat Kabin 1.390 EUR, Üst Kat Kabin 1.490 EUR, Suite Kabin +1.590 EUR

     

      Nehir gemilerinde çocuk ve bebek ile seyahati için gemi şirketinin bu konuda müsaitlik ve onayı doğrultusunda fiyat verilir.

  • AMADEUS NOVA GEMİSİ ÖZELLİKLERİ

    2024 yılında seferlerine başlayacak olan gemi, 135 metre, 79 kabin / 158 yolcu kapasitelidir. Tüm kabinlerde; oturma alanı, Tv, wi-fi hizmeti, kasa, saç kurutma makinası vb hizmetler bulunmaktadır. AMADEUS gemileri arasında en yeni gemi olma özelliğine sahip bu gemi toplam 67 adet geniş deluxe kabin ve 12 adet AMADEUS Suit sunmaktadır. Diğer gemilerimizde olduğu gibi, Mozart ve Strauss Güvertesindeki kabinlerde de, tüm kabin cephesine uzanan ve AMADEUS gemileri için özel olarak tasarlanmış alçaltılmış panoramik pencereler bulunmaktadır. Tüm deluxe kabin ve süitlerde konforlu, ferah banyolar, bilgi-eğlence sistemleri, düz ekran televizyon, telefon, kabin kasası, minibar ve kişiye özel ayarlanabilen klima bulunmaktadır. Ayrıca süitlerde rahat bir köşe kanepe, lüks banyo ve dışarı çıkmalı dış balkon bulunmaktadır.

Misafir Yorumları

yorumlarZEYNEP ULAŞAN

Tuba hanim,

Bizlere yasattiginiz tum guzel turlar icin gercekten cok tesekkurler. Hepsi ayri ayri cok keyifli idi. Daha nicelerinde bulusmak uzere . Sevgiler

Zeynep ULAŞAN

 

yorumlarMELTEM ATALAY

Merhaba,

28 Haziran - 5 Temmuz 2018 arası Amadeus Provence nehir gemisiyle yapmış olduğumuz Fransa Rhone-Saone Provence gezisi ile ilgili memnuniyetimizi iletmek istedim.

Gerek ekstra turlarin icerigi, gerek rehberimiz Burçak Targaç'ın tecrübe, derin donanımı ve ilgisi, gerek tur yetkilisi Tuba Doğan'ın yakın alakası ile gercekten dört dörtlük bir tatil yaşadık.

Tüm ekibi kutlar iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla

Meltem ATALAY

yorumlarBERRAK KINIK

Canım tuğbacığım sayende çookk keyifli nehir turları yaptık yapmayada devam ediyoruz.Güler yüzün samimiyetinle herşey çok keyifliydi iyiki varsın😘

Berrak KINIK

 

 

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim