- Amerika & Kanada Turları
- Avustralya & Yeni Zelanda
- Avrupa & Balkanlar & Adriyatik
- Güneydoğu Asya Turları
- Hindistan Alt Kıtası Turları
- Kafkaslar & Orta Asya Turları
- Kuzey Afrika & Orta Doğu
- Kuzey Avrupa & Baltıklar Turları
- Orta & Güney Afrika Turları

1.Gün İSTANBUL – KOTOR – BUDVA
Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. Sonrasında İstanbul Havalimanı’nda siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Bagaj ve pasaport işlemlerini tamamladıktan sonra Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile Podgorica’ya uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Podgorica’ya varışımızda havalimanında bekleyen özel aracımız ile Kotor’u keşfetmek üzere yola çıkıyoruz. Kotor Körfezi'nin içinde yer alan Kotor'da Stari Grad (eski şehir merkezi) ve kaleyi gezerek şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Tur sonrası Balkanlar`ın en ünlü tatil merkezlerinden Budva’ya gidiyoruz. Burada yapacağımız yürüyüş turunda Stari Grad (eski şehir merkezi) ve kaleyi gezeceğiz. Verilecek serbest zaman sonrası otelimize geçiyoruz. Geceleme Budva`daki otelimizde olacaktır.
2. Gün BUDVA – DUBROVNİK
Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Adriyatik'in en eski ticaret limanlarından olan, uzun yıllar Venedik etkisinde kaldığı için İtalyan mimarisi ve şehir dokusuyla bünyesinde muhteşem bir tarih-doğa sentezini barındıran Dubrovnik'e hareket ediyoruz. Varışımızın ardından UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne dahil olan Eski Şehir Meydanı ile şehir turumuza başlıyoruz. Şehrin kule ve surları, Aziz Vlah Kilisesi, Knez Köşkü, Ünlü Şair Gundulic'in Heykeli ve Tarihi Çeşme göreceğimiz yerler arasındadır. Tur ve serbest zaman sonrası otelimize geçiyoruz. Konaklama Dubrovnik’te bulunan otelimizde olacaktır.
3. Gün DUBROVNİK
Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından dönemin efsane dizisi, ünlü Game of Thrones’un çekimlerinin yapıldığı Sponza Palace’ı geziyoruz. Bu gezimizin ardından Dubrovnik şehir merkezine dönüyor ve şehri dilediğimiz gibi keşfediyoruz. Sonrasında dinlenmek üzere otel transfer olacağız. Konaklama otelimizde.
4. Gün DUBROVNİK – İSTANBUL
Sabah kahvaltımızın ardından şehri dilediğiniz gibi keşfedebilirsiniz. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşuyor ve Dubrovnik Havalimanı’na gidiyoruz. Bagaj ve pasaport işlemlerini tamamladıktan sonra Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle İstanbul’a hareket ediyoruz. Turumuz önceden vermiş olduğunuz adrese kişiye özel transferiniz ile son buluyor. Bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle..
Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.
Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler
Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
FİYATLANDIRMA |
UÇUŞ DETAYLARI |
|||||
KALKIŞ TARİHİ |
KİŞİBAŞI 2 ve 3 Kişilik Odada |
|
|
|
|
|
07 – 10 Mayıs 2025 |
1.490 Euro |
Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 07 Mayıs Çarşamba saat: 03.45 07 Mayıs TK 1085 İstanbul (IST) 07.40 - Podgorica (TGD) 08.25 10 Mayıs TK 440 Dubrovnik (DBV) 20.45 - İstanbul (IST) 23.45 |
||||
SINGLE Oda Farkı : |
+ 590 Euro |
|||||
Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir. Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir. |
Çok değerli Mülkiye mezunları ve sevgili katılımcılar, bir ODTÜlü olarak bu gezide sizleri tanıdığım ve yepyeni dostlar edindiğim İçin çok mutluyum. Başta Tuğrul bey ve Golden Bay olmak üzere herkese bu güzel gezi icin çok teşekkür ediyorum. Sonraki gezilerde sağlıkla görüşmek dileğiyle çok sevgiler
Şule ŞAHİN
Canım tuğbacığım sayende çookk keyifli nehir turları yaptık yapmayada devam ediyoruz.Güler yüzün samimiyetinle herşey çok keyifliydi iyiki varsın😘
Berrak KINIK
Merhaba,
28 Haziran - 5 Temmuz 2018 arası Amadeus Provence nehir gemisiyle yapmış olduğumuz Fransa Rhone-Saone Provence gezisi ile ilgili memnuniyetimizi iletmek istedim.
Gerek ekstra turlarin icerigi, gerek rehberimiz Burçak Targaç'ın tecrübe, derin donanımı ve ilgisi, gerek tur yetkilisi Tuba Doğan'ın yakın alakası ile gercekten dört dörtlük bir tatil yaşadık.
Tüm ekibi kutlar iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla
Meltem ATALAY