Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

NEHİR TURLARI

Anasayfa » Nehir Turları » Ren & Mosel Nehirleri » REN NEHRİ’NDE NOEL PAZARLARI (CGN-ZRH) TÜM TURLAR DAHİL
Exclusive
REN NEHRİ’NDE NOEL PAZARLARI (CGN-ZRH) TÜM TURLAR DAHİL

REN NEHRİ’NDE NOEL PAZARLARI (CGN-ZRH) TÜM TURLAR DAHİL

Köln – Düsseldorf - Koblenz - Mannheim - Speyer – Strazburg - Zürih
Tarihler: 08 Aralık 2024
Günler: 4 Gece 5 Gün
1340 €
BİLGİ İSTEYİN
  • 01. Gün                                  İSTANBUL – KÖLN – DÜSSELDORF

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarı önünde belirlenen saatte buluşuyoruz. Check-in ve pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları'nın, TK tarifeli seferi ile Köln’e hareket ediyoruz. Köln’e varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile Köln Şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Buradaki turumuz esnasında Gotik Köln Katedrali, eski şehir meydanı, alışveriş caddeleri, Roma döneminden kalıntılar ve kiliseler görülecek yerler arasındadır.  Gezi sonrası Köln limanında demirli olan gemimize transfer oluyoruz. Check-in ve bagaj yerleştirme işlemlerinin ardından serbest zaman.  Gemimiz akşam 21.00’de hareket edecektir. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

    02. Gün                                  KOBLENZ

    Gemimiz sabah 06.30’ta Koblenz limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz sabah 06.30-07.15 arası Dinamik Stretching ile günlük yürüyüşe kaslarını hazırlayabilir.  Kahvaltının ardından Koblenz yürüyüş turumuzu gerçekleştiriyoruz. Mosel nehrinin Ren nehrine döküldüğü, Almanların ‘’Deutsches Eck – Alman Köşesi’’ olarak adlandırdıkları, yaklaşık 115.000 nüfuslu ve 2000 yılı aşkın tarihi ile Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Koblenz’de yapacağımız yürüyüş turunda; Eski şehir, Florinsmarkt meydanı, Barok ve Gotik binalar ve alışveriş caddesi görülecek yerler arasındadır.  Turumuzun ardından öğle yemeğimizi almak üzere gemimize döneceğiz. Gemimiz 13.30 da Koblenz den hareket edecektir. Akşam yemeği yemeğinin ardından Türk Müzik Grubu eşliğinde keyifli bir akşam geçireceğiz.

    03. Gün                                  MANNHEIM - SPEYER

    Güne arzu eden misafirlerimiz sabah 06.30-07.15 arası Dinamik Stretching ile günlük yürüyüşe kaslarını hazırlaması ile başlayabilir. Gemimiz sabah 05.30 Mannheim limanına yanaşacaktır. 11.30’da bu limandan hareket edecektir. Öğlen 14.00 de Speyer’ a varacak olan gemimiz akşam 20:00 da Speyer dan hareket edecektir.  Kahvaltı sonrası Heidelberg şehri ve Heidelberg kalesi turumuzu gerçekleştiriyoruz. Nüfusunun çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu Heidelberg şehrini geziyoruz. Heidelberg aynı zamanda kentin adıyla da anılan matbaa ve baskı makineleri ünlüdür. Heidelberg Sarayı, saray mahzenlerinde sergilenen dev boyutlardaki fıçı Grosses Fass, halk arasında eski köprü (Alte Brücke) diye anılan Carl-Theodor Brücke ve Eski şehrin tam ortasında yer alan Heiligegeistkirche(Tarihi Kilise) görülecek yerler arasındadır. Tura katılan misafirlerimiz ile öğle yemeğimizi gemiden yanımızda getirdiğimiz kumanyalarımız ile alıyoruz. Gezi sonrası Speyer limanında demirli olan gemimize transfer oluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.

    04. Gün                                  STRAZBURG

    Güne arzu eden misafirlerimiz sabah 06.30-07.15 arası Dinamik Stretching ile günlük yürüyüşe kaslarını hazırlaması ile başlayabilir. Sabah 09:00 de Strazburg limanına varıyoruz. Kahvaltı sonrası  Strazburg şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. 1988 yılında Unesco tarafından dünya mirası listesine alınan Strazburg aynı zamanda Avrupa Konseyi ve Avrupa Parlamentosunu barındırır. Nüfus olarak Fransa’nın yedinci büyük kenti olan Strazburg’da ilk olarak Avrupa İnsan Hakları mahkemesini ziyaret ediyoruz. Bina önünde vereceğimiz fotoğraf molası ardından tarihi şehre gelip yürüyüş turumuza başlıyoruz. Bu turda tarihi caddeler, Notre Dame Katedrali, Rohan Sarayı, Kammerzehl, Alışveriş caddeleri ve Kleber  meydanı  görülecek yerler arasındadır. Gezi sonrası öğle yemeğimizi almak üzere gemimize dönüyoruz. Öğle yemeğinin ardından serbest zaman. Gemide alacağımız akşam yemeği sonrası Türk müzik grubunun şarkıları eşliğinde güzel bir akşam geçireceğiz. Gemimiz bu gece Strazburg limanında demirli kalacaktır.

    05. Gün                                  STRAZBURG – ZÜRİH – İSTANBUL

    Sabah kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Çıkış işlemlerinin ardından   Colmar Şehir turumuzu gerçekleştirmek üzere hareket ediyoruz. Alsas bölgesinin incisi olarak kabul edilen Colmar’a varışımızla birlikte yürüyüş turumuza başlayacağız. Özgürlük heykelinin mimarı Frederic Auguste Bartholdi eserleri, Küçük Venedik bölgesi ve Alman, Fransız mimarisi evleri gördükten sonra şehir merkezinde serbest zaman vereceğiz. Tur bitimi Zürih havalimanına transfer oluyoruz. Check-in ve Pasaport kontrolü sonrası Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul Havalimanına hareket ediyoruz. İstanbul’a varışımızın ardından turumuz önceden vermiş olduğunuz adrese yapılacak kişiye özel transferiniz ile sona eriyor.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *Programda belirtilen saatler havayolu ve gemi firmasından alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliği durumunda acentemiz programın

    içeriğini düzenleme hakkını saklı tutar. Ayrıca deniz & nehir turlarımızda ani gelişen liman şartları, kötü hava şartları, su seviye değişimi, deniz & nehir trafiği, nehir seviye havuzlarındaki grev vb. “fors majör” nedenlerden ötürü gemi

    firması ve gemi kaptanı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu değişikliklerden acentemiz sorumlu olmayacaktır.

    *Tura başlangıç için acentemiz tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havalimanında ya da geminin yanaşacağı limanda hazır bulunmayan, uçağı ya da gemiyi kaçırarak binemeyen yolcuların seyahati gerçekleştirememelerinden acentemiz sorumlu olmayacaktır. Uçağı ya da gemiyi kaçıran yolcuların tura yeniden dahil olmaları için gerekli olacak ulaşım masrafları kendilerine aittir.

    *Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine maksimum 8 kg ve 40 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 55 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet valiz alabilme hakkına sahiptir. Bu valizin izin verilen ücretsiz kilo sınırı havayolu şirketi, uçuş güzergahı ve biletin sınıfına göre değişkenlik göstermektedir. Uçuş öncesi lütfen biletinizden veya acentemizden teyit ediniz.

    *Gemiye yapılan check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) manyetik “cruise card”larını alırken kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in

    yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız ekstra harcamalar içindir. Gemi içindeki ekstra harcamalarınızı check-in esnasında sizlere verilmiş olan bu manyetik cruise card ile yapabileceksiniz. Gemide casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki interaktif televizyonlardan, gemi içerisindeki interaktif ekranlardan veya resepsiyondan takip edebilirsiniz.

    *Gemiye alkollü içki, ütü, saç kurutma makinası, kettle, biberon ısıtıcı, elektrikli battaniye vb. eşyalar sokmak kesinlikle yasaktır. Her kabinde saç kurutma makinası bir çok kabinde kettle mevcuttur.

    *Gemi seyahatimizin başlangıcında valizleriniz için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından son derece önemlidir.

    *Valizleriniz geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kabinize gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan, kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Bu yüzden gemiye bineceğiniz ilk gün önemli ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.

    *Acil bir durumda tahliye prosedürlerini tanımanız açısından seyahatinizin ilk günü çok kısa sürecek bir güvenlik tatbikatı ve brifingi yapılacaktır. Katılımı son derece önemlidir. Tatbikattaki buluşma noktasına rehberleriniz ve odanızdan sorumlu gemi çalışanı yönlendirmektedir.

    *Gemi yolculuğu sırasında masanızın ilk gün belirlendiği, ana alakart restaurantta alacağınız akşam yemeklerinden bazıları resmi akşam yemeği olacaktır. Gemi kuralları gereği burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun takım elbise, kadın yolcumuzun da gece elbisesi giyinmesi zorunludur. Arzu eden yolcularımız bu resmi akşamlarda ya da diğer akşamlarda yemeklerini geminin başka restaurantlarında ve açık büfesinde alma hakkına sahiptir.

    *Geminin ücretli olan uydu bağlantılı internet sisteminden faydalanabilirsiniz. Maliyetinin düşük olması için mutlaka gemi tarafından önerilen paketleri tercih ediniz.

    *Gemide her akşam, bir sonraki güne ait ayrıntılı bir program kabininize teslim edilecektir. Bu programda, gemi içerisindeki tüm aktiviteler, eğlence organizasyonlarına dair bilgiler ve önemli notlar eksiksiz şekilde yer almaktadır.

    *Tur süresince tüm özel eşyalarınıza titizlikle sahip çıkmanızı önemle rica ederiz. Gemide tüm kabinlerde değerli eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz bir kasa mevcuttur. Acentamız kabinde ve bagajda unutulan para veya değerli eşyaların kaybolmasından ve çalınmasından dolayı sorumluluk üstlenmemektedir. Bulunan eşyalarınızın bulunduğu ülkeden karşı ödemeli kargo hizmeti ile tarafınıza gönderilmesi konusunda destek sağlanacaktır.

    *Tur başlangıcından sonraki günlerde de geminin limanlardaki kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda geminin kalkış saatinden en geç 45 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan acentemiz sorumlu olmayacaktır. Gemi turuna izin verilen uygun bir limandan yeniden dahil olunması için gerekli olacak ulaşım masrafları yolcunun kendisine aittir.

    *Cruise gemilerinde uzman doktorların ve tıbbi personelin hizmet verdiği, donanımlı Sağlık Merkezi bulunmaktadır. Acil durum numarasını arayarak 24 saat boyunca acil durum hizmetlerinden de yararlanmak mümkündür.

    Gemide sunulan sağlık hizmetleri ücretlidir. Nehir gemilerinde sağlık personeli bulunmamakta olup acil durumlarda ambulansların gemiye ulaşması mümkündür.

    *Gemi seyahatinizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Ertesi sabah gemiden çıkış işlemleri sonrasında valizler geminin dışında bulunan istasyonlardan yolcular tarafından teslim alınacaktır.

  • TUR ÜCRET DETAYLARI

    [2 Kişilik Kabinde Kişi Başı]

    KATEGORİLER

    08.12.2024

    Satış Fiyatı

    Alt Kat – Dış Kabin

    1.340 EUR

    Orta Kat French Balkonlu Kabin

    1.440 EUR

    Üst Kat French Balkonlu Kabin

    1.540 EUR

    SINGLE Oda Farkı:

     

    ÇOCUK İndirimi:

    BEBEK:

    Alt Kat +699 EUR, Orta Kat +799 EUR, Üst Kat + 899 EUR

    Nehir gemilerinde çocuk ve bebek ile seyahati için gemi şirketinin bu konuda müsaitlik ve onayı doğrultusunda fiyat verilir.

  • 4*VİVA GLORİA GEMİSİ

    2005 yılında inşa edilen ve 2022 yılında yenilenen VIVA GLORIA (eski adıyla Swiss Gloria) konforlu ve yaratıcı bir tasarıma sahiptir ve Moselle, Main, Ren, Tuna, Saar ve Hollanda nehirleri gibi Avrupa nehirlerinde çeşitli rotalarda sefer yapmaktadır.

     

    Yemeklerinizi, panoramik pencereleri sayesinde manzaranın muhteşem görüntüsünü sunan, geniş ve zarif bir şekilde döşenmiş bir restoranda yiyorsunuz. VIVA GLORIA gemisindeki kapsamlı sağlıklı yaşam alanında buhar banyosu, jakuzi, sauna ve solaryum bulunmaktadır. Geniş güneşlenme terası, manzarayı temiz havada deneyimlemek için en iyi yerdir. Bir diğer önemli nokta ise VIVA'nın Vino Bar'ıdır - geminin kıç tarafındaki rahat şarap barı sizi diğer yolcularla rahatlatıcı anlar geçirmeye davet eder.

     

    Dış kabinler Diamond Güvertesinde bir balkona sahiptir. Ruby Güvertesinde kabinler büyük ve açılır manzaralı pencerelerle, Emerald Güvertesinde ise daha küçük pencerelerle donatılmıştır. Tüm klimalı kabinler lüks ve konforlu bir şekilde döşenmiş olup WC'li duş, radyo, TV, saç kurutma makinesi, kasa ve minibar içermektedir.

Misafir Yorumları

yorumlarPINAR ŞAKMAN

Tuba hanım merhabalar,

Epey uzun bir geziden bu sabah döndük. Size teşekkür etmek için yazıyorum. Gezimiz gayet güzel geçti, rehberimiz Haluk bey çok ilgiliydi, kendisinden çok memnun kaldık.

Eşimle birlikte teşekkürlerimizi iletiyor, başarılar ve sağlıklı günler diliyoruz.

Pınar ŞAKMAN

yorumlarBEYZA TUNCAY

Çok kaliteli bir tur organisyonuher seferinde mutlu olduk.

Beyza TUNCAY

yorumlarMÜRİEL HAYIREL

Tüm Goldenbay ailesine selam,
Hiç uzun uzun anlatmaya gerek yok:) herseyiyle mukemmel ,çok keyifli ve tabii ki sevgili Deniz sayesinde çok oğretici bir deneyimimiz oldu.
şimdiden gelecek yıl yapacağımız seyahati planlıyoruz!!!!!
organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…..

saygılarımla
Müriel HAYIREL

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim