Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

NEHİR TURLARI

Anasayfa » Nehir Turları » Ren & Mosel Nehirleri » 5*DLX VIVA TİARA ile ROMATİK REN NEHRİ İZMİR’DEN DİREKT UCUŞ
5*DLX VIVA TİARA ile ROMATİK REN NEHRİ İZMİR’DEN DİREKT UCUŞ

5*DLX VIVA TİARA ile ROMATİK REN NEHRİ İZMİR’DEN DİREKT UCUŞ

Frankfurt – Mannheim – Strasbourg(1) – Speyer – Koblenz(1) – Eltville(1) – Mainz - Frankfurt
Tarihler: 07 Nisan(RamazanBayramı) 2024
Günler: 7 Gece 8 Gün
2299 €
BİLGİ İSTEYİN
  • 01. Gün / 07.04.2024             İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI – FRANKFURT (ALMANYA)

    İzmir Adnan Menders Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Sun Express Hava Yolları kontuarı önünde saat 04.00'da buluşma. Check-in ve pasaport işlemleri sonrası Sun Express Hava Yolları'nın, XQ 970 numaralı seferi ile saat 11.35'de Frankfurt'a hareket. Yerel saat ile 13.55 ’de Frankfurt’a varış. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile Frankfurt limanında ki gemimize transfer. Gemiye check-in, kabinlere yerleşme ve serbest zaman. Gemimiz saat 18.30’da limandan hareket edecektir.

    GÜN

    LİMAN

    ÜLKE

    VARIŞ

    KALKIŞ

    2

      Mannheim

    Almanya

    07.30

    16.30

    3

      Strasbourg

    Fransa

    07.00

    Geceleme

    4

      Strasbourg

    Fransa

    -

    04.00

      Speyer

    Almanya

    12.00

    23.59

    5

      Koblenz

    Almanya

    12.00

    Geceleme

    6

      Koblenz

    Almanya

    -

    13.00

      Eltville am Rhein

    Almanya

    20.00

    Geceleme

    7

      Eltville am Rhein

    Almanya

    -

    12.00

      Mainz

    Almanya

    15.00

    23.00

     

    08. Gün / 14.04.2023             FRANKFURT (ALMANYA) – İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI
    Kahvaltı sonrası Frankfurt Limanı’nda demirli gemimizden çıkış işlemleri ve Frankfurt Havalimanına transfer.

    Check-in ve Pasaport kontrolü sonrası Sun Express Hava Yolları’nın XQ 971 numaralı seferi ile saat 14.55’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na hareket. Yerel saat ile 19.05’de varış ve turumuzun sonu.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *Programda belirtilen saatler havayolu ve gemi firmasından alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliği durumunda acentemiz programın

    içeriğini düzenleme hakkını saklı tutar. Ayrıca deniz & nehir turlarımızda ani gelişen liman şartları, kötü hava şartları, su seviye değişimi, deniz & nehir trafiği, nehir seviye havuzlarındaki grev vb. “fors majör” nedenlerden ötürü gemi

    firması ve gemi kaptanı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu değişikliklerden acentemiz sorumlu olmayacaktır.

    *Tura başlangıç için acentemiz tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havalimanında ya da geminin yanaşacağı limanda hazır bulunmayan, uçağı ya da gemiyi kaçırarak binemeyen yolcuların seyahati gerçekleştirememelerinden acentemiz sorumlu olmayacaktır. Uçağı ya da gemiyi kaçıran yolcuların tura yeniden dahil olmaları için gerekli olacak ulaşım masrafları kendilerine aittir.

    *Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine maksimum 8 kg ve 40 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 55 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet valiz alabilme hakkına sahiptir. Bu valizin izin verilen ücretsiz kilo sınırı havayolu şirketi, uçuş güzergahı ve biletin sınıfına göre değişkenlik göstermektedir. Uçuş öncesi lütfen biletinizden veya acentemizden teyit ediniz.

    *Gemiye yapılan check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) manyetik “cruise card”larını alırken kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in

    yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız ekstra harcamalar içindir. Gemi içindeki ekstra harcamalarınızı check-in esnasında sizlere verilmiş olan bu manyetik cruise card ile yapabileceksiniz. Gemide casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki interaktif televizyonlardan, gemi içerisindeki interaktif ekranlardan veya resepsiyondan takip edebilirsiniz.

    *Gemiye alkollü içki, ütü, saç kurutma makinası, kettle, biberon ısıtıcı, elektrikli battaniye vb. eşyalar sokmak kesinlikle yasaktır. Her kabinde saç kurutma makinası bir çok kabinde kettle mevcuttur.

    *Gemi seyahatimizin başlangıcında valizleriniz için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından son derece önemlidir.

    *Valizleriniz geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kabinize gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan, kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Bu yüzden gemiye bineceğiniz ilk gün önemli ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.

    *Acil bir durumda tahliye prosedürlerini tanımanız açısından seyahatinizin ilk günü çok kısa sürecek bir güvenlik tatbikatı ve brifingi yapılacaktır. Katılımı son derece önemlidir. Tatbikattaki buluşma noktasına rehberleriniz ve odanızdan sorumlu gemi çalışanı yönlendirmektedir.

    *Gemi yolculuğu sırasında masanızın ilk gün belirlendiği, ana alakart restaurantta alacağınız akşam yemeklerinden bazıları resmi akşam yemeği olacaktır. Gemi kuralları gereği burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun takım elbise, kadın yolcumuzun da gece elbisesi giyinmesi zorunludur. Arzu eden yolcularımız bu resmi akşamlarda ya da diğer akşamlarda yemeklerini geminin başka restaurantlarında ve açık büfesinde alma hakkına sahiptir.

    *Geminin ücretli olan uydu bağlantılı internet sisteminden faydalanabilirsiniz. Maliyetinin düşük olması için mutlaka gemi tarafından önerilen paketleri tercih ediniz.

    *Gemide her akşam, bir sonraki güne ait ayrıntılı bir program kabininize teslim edilecektir. Bu programda, gemi içerisindeki tüm aktiviteler, eğlence organizasyonlarına dair bilgiler ve önemli notlar eksiksiz şekilde yer almaktadır.

    *Tur süresince tüm özel eşyalarınıza titizlikle sahip çıkmanızı önemle rica ederiz. Gemide tüm kabinlerde değerli eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz bir kasa mevcuttur. Acentamız kabinde ve bagajda unutulan para veya değerli eşyaların kaybolmasından ve çalınmasından dolayı sorumluluk üstlenmemektedir. Bulunan eşyalarınızın bulunduğu ülkeden karşı ödemeli kargo hizmeti ile tarafınıza gönderilmesi konusunda destek sağlanacaktır.

    *Tur başlangıcından sonraki günlerde de geminin limanlardaki kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda geminin kalkış saatinden en geç 45 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan acentemiz sorumlu olmayacaktır. Gemi turuna izin verilen uygun bir limandan yeniden dahil olunması için gerekli olacak ulaşım masrafları yolcunun kendisine aittir.

    *Cruise gemilerinde uzman doktorların ve tıbbi personelin hizmet verdiği, donanımlı Sağlık Merkezi bulunmaktadır. Acil durum numarasını arayarak 24 saat boyunca acil durum hizmetlerinden de yararlanmak mümkündür.

    Gemide sunulan sağlık hizmetleri ücretlidir. Nehir gemilerinde sağlık personeli bulunmamakta olup acil durumlarda ambulansların gemiye ulaşması mümkündür.

    *Gemi seyahatinizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Ertesi sabah gemiden çıkış işlemleri sonrasında valizler geminin dışında bulunan istasyonlardan yolcular tarafından teslim alınacaktır.

  •   TUR ÜCRETİ  (Kişi Başı)                               

    07 Nisan 2024

      Orta Kat French Balkonlu Kabin (2.Kat 15 m2)

    2.299 Euro

      Tek Kişi Farkı

    1.099 Euro

      Üst Kat French Balkonlu Kabin (3.Kat 15 m2)

    2.399 Euro

      Tek Kişi Farkı

    1.199 Euro

      Liman Vergisi & Havalimanı Vergisi & İptal Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    400 Euro (Yukarıda ki Fiyatlara Dahildir)

      Vize Bilgisi

    Çok Girişli Schengen Vizesi

      Önemli Not: Yukarıdaki fiyatlar bilgi amaçlı olup, satış anında güncel fiyat listesi ile kontrol edilmelidir.

  • 2020 YILINDA TAMAMEN YENİLENEN 5* DLX BUTİK GEMİ VIVA TİARA ÖZELLİKLERİ

    2006 yılında seferlerine başlayan gemi 2020 yılında tamamen renove edilmiştir. Uzunluğu 110m, genişliği 11m, yüksekliği 5,85m ve toplam 3 katlı olan gemide 75 kabin bulunmaktadır ve yolcu kapasitesi 153 olarak belirlenmiştir.

    . Tüm kabinlerde; klima, Tv, telefon, minibar, kasa, saç kurutma makinası, kıyafet askısı, havlu, şampuan gibi imkanlar mevcuttur. (Master Suite kabinler haricindeki kabinlerde Terlik ve Bornoz bulunmamaktadır).

Misafir Yorumları

yorumlarNADİR ÖNEN

Bu seyahat firması ile 1968 yılı Mülkiyeden mezunlar olarak topluca Fransada bir nehir gezisinde bulunduk.İlgi,alaka ve iş anlayışları takdire şayan bir seviyede.İlgililerini gerçekten tebrik ediyorum ve herkese bu seyahat firmasını hararetle tavsiye ediyorum.

Nadir ÖNEN

yorumlarŞULE ŞAHİN

Çok değerli Mülkiye mezunları ve sevgili katılımcılar, bir ODTÜlü olarak bu gezide sizleri tanıdığım ve yepyeni dostlar edindiğim İçin çok mutluyum. Başta Tuğrul bey ve Golden Bay olmak üzere herkese bu güzel gezi icin çok teşekkür ediyorum. Sonraki gezilerde sağlıkla görüşmek dileğiyle çok sevgiler

Şule ŞAHİN

yorumlarSEVAL KARAMANLIOĞLU

MSC Cruize splendida ile Italya Franca ispanya fas portekiz turuna katilmistik kasim 2016 da,Golden bay turizm duzenledigi 09 temmuz 2017 Amerikan Holland line NORVEC tutuna katildik 15 gun muhtesemdi rehberimiz Serdar Guzelce 'nin katkilariyla tesekkurler.

Seval KARAMANLIOĞLU

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim