Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

NEHİR TURLARI

Anasayfa » Nehir Turları » Ren & Mosel Nehirleri » 5* DLX AMADEUS STAR İLE REN NEHRİ & İSVİÇRE & FRANSA & HOLLANDA & ALMANYA
Exclusive
5* DLX AMADEUS STAR İLE REN NEHRİ & İSVİÇRE & FRANSA & HOLLANDA & ALMANYA

5* DLX AMADEUS STAR İLE REN NEHRİ & İSVİÇRE & FRANSA & HOLLANDA & ALMANYA

Basel – Strazburg Colmar - Riquewihr - Speyer - Mannheim(*Heidelberg) – Rüdesheim ‘’Romantik Ren Parkuru Geçişi’’ Koblenz- Cochem - Köln – Amsterdam (Marken Volendam)
Tarihler: 22 Temmuz 2024
Günler: 7 Gece 8 Gün
1999 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                   İSTANBUL – BASEL (22.07.2024)

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. İstanbul Yeni Havalimanı, Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarı önünde belirlenen saatte buluşuyoruz. Check-in ve pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları'nın, tarifeli seferi ile Basel’e hareket ediyoruz. Basel'e varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile Basel’i keşfetmek üzere alandan ayrılıyoruz. Gezi sonrası gemimize transfer oluyoruz. Gemide check-in sonrası, kabinlere yerleşiyor ve serbest zaman veriyoruz. Gemimiz akşam 17:00 de hareket edecektir.

    2.Gün                  STRAZBURG (23.07.2024)

    Gemimiz Strazburg limanına saat 09:00’ yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği  Strazburg & Colmar & Riquewihr turuna katılabilirler. Buradan 23:00’da Speyer’e gitmek için hareket edecektir. Geceleme gemimizde olacaktır.

    3.Gün                  SPEYER – MANNHEİM (*HEİDELBERG) (24.07.2024)

    Gemimiz Speyer limanına saat 07:00’da yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Heidelberg ve Kalesi turuna katılabilirler. Buradan 12:00’da Mannheim limanına gitmek için hareket edecektir. Mannheim limanına ise saat 14:00’da yanaşacaktır. Buradan hareketi 23:59 olarak belirlenmiştir. Geceyi gemimizde çeşitli aktiviteler ve eğlencelerle geçirebilirsiniz.

    4.Gün                  RÜDESHEİM – KOBLENZ (25.07.2024)

    Gemimiz Rüdesheim limanına sabah saat 07:00’da yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği  Rüdesheim Tren turu ve Müzik müzesi turuna katılabilirsiniz. Buradan Koblenz limanına gitmek için saat 12:00’da hareket edecektir. Koblenz limanına ise varış saati 15:30 olarak belirlenmiştir. Gece bu limanda geçirilecektir.

    5.Gün                  KOBLENZ – COCHEM (26.07.2024)

    Gemimiz Koblenz limanından sabah saat 06:00’da hareket ederek Cochem Limanına yanaşacaktır. Cochem limanına varış saati 13:30 olarak belirlenmiştir. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği  Cochem ve Reichsburg Kalesi turuna katılabilirler. Buradan hareket saat 18:00’dır.

    6.Gün                  KÖLN  (27.07.2024)

    Köln limanına varış saati 07:00 olarak belirlenmiştir. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Köln şehir turuna katılabilirler. Buradan hareket saati 13:00’dır. Geceyi gemimizde çeşitli aktivitelerle keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.

    7.Gün                  AMSTERDAM (28.07.2024)

    Gemimiz sabah 08:00’da Amsterdam limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği  Volendam ve Amsterdam şehir turuna katılabilirler. Geceyi Amsterdam limanında demirli olarak geçirecektir.

    8. Gün                 AMSTERDAM – ZAANSE – İSTANBUL (29.07.2024)

    Kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemlerinin ardından gerçek Hollanda olarak bilinen Amsterdam’ın kuzeyine gidiyor ve Hollanda’yı tanıtan tüm kartpostallarda gördüğünüz değirmenleri ile ünlü Zaanse bölgesini ziyaret ediyoruz. 17. ve 18. Yüzyıllardan kalan değirmenler günümüzde de işlevini sürdürmekte buradaki zamanımızda değirmenlerin içini gezebileceğiniz (Ücretli) gibi çok güzel fotoğraflarda çekebilirsiniz tur bitimi aracımız ile havalimanına transfer olacağız. Check-in ve Pasaport kontrolü sonrası Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul Yeni Havalimanına hareket ediyoruz.

    9. Gün         İSTANBUL (30.07.2024)

    Yeni güne uçuşumuz esnasında giriyoruz. İstanbul’a varışımızın ardından turumuz önceden vermiş olduğunuz adrese yapılacak kişiye özel transferiniz ile sona eriyor.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *Programda belirtilen saatler havayolu ve gemi firmasından alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliği durumunda acentemiz programın

    içeriğini düzenleme hakkını saklı tutar. Ayrıca deniz & nehir turlarımızda ani gelişen liman şartları, kötü hava şartları, su seviye değişimi, deniz & nehir trafiği, nehir seviye havuzlarındaki grev vb. “fors majör” nedenlerden ötürü gemi

    firması ve gemi kaptanı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu değişikliklerden acentemiz sorumlu olmayacaktır.

    *Tura başlangıç için acentemiz tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havalimanında ya da geminin yanaşacağı limanda hazır bulunmayan, uçağı ya da gemiyi kaçırarak binemeyen yolcuların seyahati gerçekleştirememelerinden acentemiz sorumlu olmayacaktır. Uçağı ya da gemiyi kaçıran yolcuların tura yeniden dahil olmaları için gerekli olacak ulaşım masrafları kendilerine aittir.

    *Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine maksimum 8 kg ve 40 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 55 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet valiz alabilme hakkına sahiptir. Bu valizin izin verilen ücretsiz kilo sınırı havayolu şirketi, uçuş güzergahı ve biletin sınıfına göre değişkenlik göstermektedir. Uçuş öncesi lütfen biletinizden veya acentemizden teyit ediniz.

    *Gemiye yapılan check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) manyetik “cruise card”larını alırken kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in

    yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız ekstra harcamalar içindir. Gemi içindeki ekstra harcamalarınızı check-in esnasında sizlere verilmiş olan bu manyetik cruise card ile yapabileceksiniz. Gemide casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki interaktif televizyonlardan, gemi içerisindeki interaktif ekranlardan veya resepsiyondan takip edebilirsiniz.

    *Gemiye alkollü içki, ütü, saç kurutma makinası, kettle, biberon ısıtıcı, elektrikli battaniye vb. eşyalar sokmak kesinlikle yasaktır. Her kabinde saç kurutma makinası bir çok kabinde kettle mevcuttur.

    *Gemi seyahatimizin başlangıcında valizleriniz için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından son derece önemlidir.

    *Valizleriniz geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kabinize gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan, kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Bu yüzden gemiye bineceğiniz ilk gün önemli ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.

    *Acil bir durumda tahliye prosedürlerini tanımanız açısından seyahatinizin ilk günü çok kısa sürecek bir güvenlik tatbikatı ve brifingi yapılacaktır. Katılımı son derece önemlidir. Tatbikattaki buluşma noktasına rehberleriniz ve odanızdan sorumlu gemi çalışanı yönlendirmektedir.

    *Gemi yolculuğu sırasında masanızın ilk gün belirlendiği, ana alakart restaurantta alacağınız akşam yemeklerinden bazıları resmi akşam yemeği olacaktır. Gemi kuralları gereği burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun takım elbise, kadın yolcumuzun da gece elbisesi giyinmesi zorunludur. Arzu eden yolcularımız bu resmi akşamlarda ya da diğer akşamlarda yemeklerini geminin başka restaurantlarında ve açık büfesinde alma hakkına sahiptir.

    *Geminin ücretli olan uydu bağlantılı internet sisteminden faydalanabilirsiniz. Maliyetinin düşük olması için mutlaka gemi tarafından önerilen paketleri tercih ediniz.

    *Gemide her akşam, bir sonraki güne ait ayrıntılı bir program kabininize teslim edilecektir. Bu programda, gemi içerisindeki tüm aktiviteler, eğlence organizasyonlarına dair bilgiler ve önemli notlar eksiksiz şekilde yer almaktadır.

    *Tur süresince tüm özel eşyalarınıza titizlikle sahip çıkmanızı önemle rica ederiz. Gemide tüm kabinlerde değerli eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz bir kasa mevcuttur. Acentamız kabinde ve bagajda unutulan para veya değerli eşyaların kaybolmasından ve çalınmasından dolayı sorumluluk üstlenmemektedir. Bulunan eşyalarınızın bulunduğu ülkeden karşı ödemeli kargo hizmeti ile tarafınıza gönderilmesi konusunda destek sağlanacaktır.

    *Tur başlangıcından sonraki günlerde de geminin limanlardaki kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda geminin kalkış saatinden en geç 45 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan acentemiz sorumlu olmayacaktır. Gemi turuna izin verilen uygun bir limandan yeniden dahil olunması için gerekli olacak ulaşım masrafları yolcunun kendisine aittir.

    *Cruise gemilerinde uzman doktorların ve tıbbi personelin hizmet verdiği, donanımlı Sağlık Merkezi bulunmaktadır. Acil durum numarasını arayarak 24 saat boyunca acil durum hizmetlerinden de yararlanmak mümkündür.

    Gemide sunulan sağlık hizmetleri ücretlidir. Nehir gemilerinde sağlık personeli bulunmamakta olup acil durumlarda ambulansların gemiye ulaşması mümkündür.

    *Gemi seyahatinizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Ertesi sabah gemiden çıkış işlemleri sonrasında valizler geminin dışında bulunan istasyonlardan yolcular tarafından teslim alınacaktır.

  • TUR ÜCRET DETAYLARI

    [2 Kişilik Kabinde Kişi Başı]

    KATEGORİLER

     

    22 TEMMUZ 2024

     

    Dış Kabin (16m2)

     

    1.999 €

     

    Orta Kat French Balkonlu Kabin (B4)

     

    2049 €

     

    Orta Kat French Balkonlu Kabin (18m2)

     

    2099 €

     

    Üst Kat French Balkonlu Kabin (18m2)

     

    2199 €

     

    Üst Kat Gerçek Balkonlu Suite Kabin (26m2)

     

    2.399 €

     

    Nehir Gemisi Servis Hizmet Ücreti

    Gemide misafir tarafından direkt olarak gemiye ödenir

     

    77 €

     

    SINGLE Oda Farkı :

     

    ÇOCUK İndirimi :

    BEBEK :

    Dış Kabin + 1.349€, Orta Kat Kabin 1.449 €, Üst Kat Kabin 1.549 €, Suite Kabin 1.749 €

    Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

Misafir Yorumları

yorumlarBERRAK KINIK

Canım tuğbacığım sayende çookk keyifli nehir turları yaptık yapmayada devam ediyoruz.Güler yüzün samimiyetinle herşey çok keyifliydi iyiki varsın😘

Berrak KINIK

 

 

yorumlarBEYZA TUNCAY

Çok kaliteli bir tur organisyonuher seferinde mutlu olduk.

Beyza TUNCAY

yorumlarMÜRİEL HAYIREL

Tüm Goldenbay ailesine selam,
Hiç uzun uzun anlatmaya gerek yok:) herseyiyle mukemmel ,çok keyifli ve tabii ki sevgili Deniz sayesinde çok oğretici bir deneyimimiz oldu.
şimdiden gelecek yıl yapacağımız seyahati planlıyoruz!!!!!
organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…..

saygılarımla
Müriel HAYIREL

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim